USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Губернатор пообіцяв дорожникам цілодобовий режим роботи

4 Травня 2011 16:37
На Волині дороги не ремонтують через бюрократичну тяганину у службі автомобільних доріг, - вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це 4 травня йшлося під час засідання з питань співпраці органів влади та місцевого самоврядування.
Губернатор Борис Клімчук зазначив, що у казні області лежить 20 мільйонів гривень, які не можуть використати на ремонт, бо необхідна документація ніяк не може вчасно пройти через службу автодоріг.

«В казні лежить 20 мільйонів гривень. Деякі роботи вже виконані. Треба платити за роботу людям. Адже організації працюють за власні обігові кошти по півтора місяці, а ви там печаток не можете поставити», - сказав Клімчук.

Однак заступник начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Юрій Ришкевич заперечив.

«Документи, наскільки я знаю документи надаються, але вони виконані неякісно, тому ми не можемо їх підписати. Це що стосується договірної ціни та актів виконаних робіт», - розповів Ришкевич.

В свою чергу перший заступник губернатора Олександр Башкаленко зауважив, що його підлеглі з різних управлінь вже давно підготували всі необхідні документи.

«В управліннях все зробили, що від них залежало. Ми вже два тижні збираємо з цього приводу наради. Проте у службі автомобільних доріг, то ціна не така, то угода не та, то ще щось не таке», - прокоментував ситуацію Олександр Башкаленко.

Борис Клімчук пообіцяв «допомогти» розібратися з цими проблемами дорожникам, адже він переконаний, що працівники цієї служби не працюють, а байдикують.

«Для чого ви там сидите, щоб пломби мені робити? Було чотири дні вихідних. Можна було гору роботи проробити. А ви що в цей час робили? Я переводжу вас на цілодобовий режим роботи, бєздєльніки», - висловив своє незадоволення ситуацією Борис Клімчук.

За словами Олександра Башкаленка, насправді проблема затягування надходження коштів до безпосередніх виконавців робіт полягає в тому, що дуже складно подолати бюрократичну систему.

«Виходить раніше гроші на дороги йшли через управління промисловості. Тепер, коли відмінили транспортний збір, гроші на дороги закладені в ціну палива. Відтак з’явився ще один посередник служба автодоріг, яка затверджує ціну та підрядника робіт», - пояснив Башкаленко.

Таким чином, служба автодоріг узгоджує всі свої дії напряму з Києвом, тому без їхнього погодження місцеві дорожники печаток не ставлять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ззз Показати IP 4 Травня 2011 17:08
Да климчук в этом плане мне нравиться... уже чуток дорог поделал!
ен. Показати IP 4 Травня 2011 19:23
шо він нафіг подєлав??? ви за межі Луцька виїзджали??.. Горохівський напрямок, Володимирський напрямок.. Середня швидкість руху - 80км/год... жах а не дороги! =(
Exaboto Показати IP 5 Травня 2011 08:58
Так як він поделав, то в нас за 2 роки в області доріг взагалі не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus