USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кабмін ухвалив план евакуації українців з Криму

19 Березня 2014 16:40
Кабінет міністрів України ухвалив план заходів щодо евакуації українських громадян з Криму та їхнього розміщення на території материкової України. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак, - повідомляє ТСН.

"Сьогодні ухвалено відповідний план заходів. Рішення прийнято урядом та Радою національної безпеки і оборони. План передбачає доручення всім органам центральної виконавчої влади провести підготовчий етап і виконати завдання, які стоять сьогодні", - заявив Семерак.

Однак українські військові залишаться у Криму. Як повідомляє «Радіо Свобода», про це заявив на брифінгу у Кабінеті міністрів радник міністра оборони Леонід Поляков.

«Що стосується військовослужбовців, вони призвані захищати інтереси України, Крим – це українська земля. Наші військовослужбовці перебувають там законно, після вчорашніх подій, знову ж таки підкреслюю, вони готові застосовувати зброю», – зазначив він.

З його слів, у різних гарнізонах – зараз різна ситуація, тому відповідні плани і сценарії, що розробляються, теж мають певні відмінності.

Як заявив Поляков, агресію щодо українських військових здійснюють і люди в цивільному, серед них – жінки.

Нагадаємо, вчора військовим частинам Збройних сил України, дислокованим у Криму, дозволили застосовувати зброю. Таке рішення ухвалили у зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця під час штурму фотограмметричного центру в Сімферополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читач Показати IP 19 Березня 2014 17:02
так тяжко дивитися новини та читати сумну інформацію, так на душі тяжко на сумно, так хочеться миру та щоб все було добре. я не розумію тих людей які вчинять зло по відношенню до свого братського народу .невже їм хочеться смертей? так страшно за діток які нівчому не винні. Боженько збережи та захисти!!!!
s до читач Показати IP 19 Березня 2014 18:06
Спочатку відкормили звіра, а тепер "Боженько збережи та захисти" ну і народ...
s Показати IP 19 Березня 2014 18:12
Якщо когось і треба звідти евакуювати то це українських військових.
??? Показати IP 19 Березня 2014 20:08
Цікаво подивитися який дурень знайдеться тікати з Криму. Не знаю як буде виконано, але вже оголошено про нові зарплати в рублях і вони набагато більші за ті що були в Україні. То виходить що людей треба захищати від поліпшення умов проживання?
111 до ??? Показати IP 19 Березня 2014 20:40
Та ж ціни в Росії теж більші від наших в рази, а їхати з Криму буде той, хто хоче вільно дихати і думати, хто не хоче бути РАБОМ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus