USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хто у Луцькраді не підтримав заборону символіки СРСР

21 Квітня 2011 16:22
Під час голосування за рішення про заборону розміщення радянської символіки у Луцьку частина депутатів проголосувала проти, а частина – взагалі утрималася або й не голосувала за це рішення.

Нагадаємо, у середу, 20 квітня Луцька міська рада заборонила використовувати радянську символіку та прапори.

Згідно з інформацією про поіменне голосування за рішення заборонити розміщення радянської символіки в Луцьку проти цього проголосували регіонали Тетяна Дементьєва та Іван Смоленг, представники фракції «Фронт Змін» Микола Дендіберін, Олександр Пиза та Олег Дмитрук, та представник «Сильної України» Андрій Розумовський.
Окрім цього, деякі депутати, будучи зареєстрованими на сесії, не голосували за це питання. Так вчинили Микола Яручик з фракції ВО «Свобода», Анатолій Бірюков з Європейської партії України, Віталій Кварцяний з «Фронту Змін» а також члени фракції ВО «Батківшина» Юрій Мишко та Юрій Корольчук.

Кнопку «Утримався» при голосуванні за заборону радянської символіки натиснув «тимошенківець» Сергій Волик.

При цьому, згідно з інформацією про поіменне голосування за це рішення, відсутніми були представники «Батьківщини» Тарас Бас, Рустам Дячук, Ганна Кравчук, Олександр Пилипович, Олександр Семенюк, «європейка» Олена Голєва, «регіонали» Ірина Комлик та Леонід Лаба, та «заукраїнець» Іван Корчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
rembo Показати IP 21 Квітня 2011 16:34
составьте еще "расстрельные списки" тех, кто голосовал "за"... скоро пригодятся...:)
АнтіРембо до rembo Показати IP 21 Квітня 2011 17:43
Ти рембо по клавішах стукати. Добре шо більшість співчуваючих комунякам такі "Троцькі".
Тетянка Показати IP 21 Квітня 2011 16:55
треба приймати думку більшості, але ж і враховувати позицію меншості. в цьому випадку був найкомпромісніший, як на мене варіант, запропонований Шибою: дозволити використання символіки у певні святкові дні - наприклад, під час 9 травня, а у інші - заборонити. і вовки ситі, і вівці цілі. з часом потреба тої символіки у частини населення взагалі відпаде природнім шляхом. не було би конфлікту. а тепер він однозначно буде і не один.
нестор Показати IP 21 Квітня 2011 17:10
таня, як будемо бити комуняк то ми тебе повідомимо. Уже налаштовуй фотоапарат і гайда з нами.
Тетянка до нестор Показати IP 21 Квітня 2011 17:22
і про що ви тільки думаєте перед Великоднем? Як казала одна дама іншій - попийте святої водички
Лучанин Показати IP 21 Квітня 2011 17:40
На 9 травня сам піду з червоним прапором. За ветеранів соромно. Не так вже і багато їх залищилось...
свій до Лучанин Показати IP 21 Квітня 2011 23:10
той сам туди попадеш,до ветеранів,яких вже нема.гнида промосковська.До чого тут ветерани?Їх розігрують різні путіни,щоб нас в совок загнати.
ШАРА до Лучанин Показати IP 22 Квітня 2011 00:17
А я ще одягну червоні революційні шаровари. Як що таке зробить багато людей, то можно побачити, шо шестя перетвриться на сірому асфальті на поток крові, який був пролитий під час війни. Червоні прапори, червоні шаровари-червона кров.
хорвaт до Лучанин Показати IP 22 Квітня 2011 09:47
По приколу ляпнув.ШУТНИК!!!
OrestN до Лучанин Показати IP 25 Квітня 2011 12:02
а при чому тут червоні большевістські прапори? ветерани воювали не за сіонісько-большевистську ідеологію, а за свою землю, дітей, родину...
Нарешті діло ато одні тільки обурювання!!! 5+ Показати IP 21 Квітня 2011 18:00
Микола Яручик з фракції ВО «Свобода» --- КРАСАВЄЦ !!! Я чув про тебе шо ти ще їм покажеш. Капец красавчік. 5+++
депутати не мають права дескридитувати свою партію!
Солдат Джейн до OrestN Показати IP 25 Квітня 2011 18:50
не має право зрадити партію - а то не нагадує комунізм? вам не дивно, що свобода абсолютно не визнає свободи слова? парадокс - чи не так? і, до слова, розумнику, якщо не вмієш писати довгі слова - то ліпше уникати їх взагалі.
Перехожий Показати IP 21 Квітня 2011 21:57
Ветерани ходили в бій за УКРАЇНУ під різними прапорами-всіх повинні МИ ПАМ"ЯТАТИ !
опер Показати IP 21 Квітня 2011 22:36
А все таки прємно, що в міськраді ще залишилися здоровомислячі люди. Деяких знаю особисто. Я сам не прихильник радянської символіки, але чомусь нікому не прийшло до розуму заборонити сцяти в підїздах та на дитячих майданчиках, викидати сміття в приміських зелених зонах, паркувати автотранспорт на тротуарах та пішохідних переходах і т. д.... Серп з молотом в руках 70-літнього дідуся став загрозою державній безпеці. Смішно, тим більше, більшість сучасної молоді цієї символіки не знає, а нової за 20 років на жаль не створили. Тим хто голосував за заборону - пропоную знищити свої атестати та дипломи про вищу освіту, якщо отримували її за часів СРСР, і вступити до ВУЗу "ім Журавльова"!
Антинестор Показати IP 21 Квітня 2011 23:07
Отказ от своего прошлого, от своей истории, отсутствие гордости за дела своих предков и отсутствие идеи справедливости - прямой путь в рабство. На кануне Пасхи вспомните из Библии историю о том, как Исав, первый сын Исаака, отказался от своего первородства за тарелку чечевичной похлебки.Печальна участь "Исавов".
*** до Антинестор Показати IP 22 Квітня 2011 10:17
Я все розумію але скажіть що спільного між комуністом та Біблією вони ж атеїсти
свій Показати IP 21 Квітня 2011 23:20
От із-за таких безхребетних ,як опер і живемо як стадо ,а не як нація,Отямтесь громадо.Нам москаль знову в обличчя сморкнув, а ми підбераємо толерантні слова.Ветеранів ,які воювали за советів вже нема.Та й дякувати Богу немає тої держави.
Коста Показати IP 22 Квітня 2011 08:26
Рада Украины, а не местные нацики разрешила символику на 9 мая, чего и требовалось доказать!
Віто Корлеоне Показати IP 22 Квітня 2011 09:31
Коли голосувалось це рішення, під стінами міськради стояло до тридцяти молодиків і жодного ветерана. Доречі відомий факт, коли син під Берліном воював, а енкаведисти його матір на Сибір! От нащадки тих енкаведистів й бісяться, відстоюють Сталіна й людиноненавистську символіку. Схилю голову перед сивочолими ветеранами, котрі реально воювали й нищитиму всіх комуно-екнкеведистських нащадків.
ГИДКО Показати IP 22 Квітня 2011 10:22
Гидко, що в міській раді ще так багато депутатів, які хочуть бачити червоні прапори на вулицях Украни. Чому в нас не може бути, як в Прибалтиці? Бо там єдина нація, а в нас, як завжди, на жаль...
нац Показати IP 22 Квітня 2011 10:31
Все воно добре і правильно респект раді!!! Але одного не розумію що це Яручик перестав бути націоналістом чи став тушкою???
Хлоп до нац Показати IP 22 Квітня 2011 14:11
Яручик був і є нормальним хлопцем, і правильно зробив що сам собі не зраджує. Хоч один в фракції не є овощєм а має свою думку а не думку белькотуна Вітіва.
За це до Хлоп Показати IP 23 Квітня 2011 10:35
За це і покладе свій мандат..........
OrestN до нац Показати IP 25 Квітня 2011 11:45
не здивуємось, якщо пана яручика керівництво ВО "Свобода" відкличе його депутатській мандат, і, якщо "Свобода" дійсно послідовна і принципова, то це буде лише на користь іміджу партії, з імунітетом від морального виродження і проклятого тушкування! Тягнибок наша остання надія!!!
Солдат Джейн до OrestN Показати IP 25 Квітня 2011 18:59
не створюй собі ідола. і більше читай закон. партія - це останнє діло, відкликати депутата можуть лише його виборці.
Ковальчук Показати IP 22 Квітня 2011 13:28
Всяким комунякам і іже з ними - на палю. за 1931-1934 Совецький окупаційний режим знищив близько 8-9 млн чол(мирний час від голоду) за 1941-1945 у воєнний час загинуло 3-3,5 млн украхнців. Так б.... більший окупант. П.С. Серед моїх знайомих родиичі були ветеранами, бойовими- ветеранами, зпораненнями, останній помер у 1986!!!!!! Ці псевдо-ветерани теперішні - енкведисти із заграт отрядів!!!!!
Небайдужий Показати IP 22 Квітня 2011 16:49
В Польше с 2009 года вступил в силу закон, по которому владение, продажа и хранение предметов с символикой коммунизма карается штрафом или двумя годами тюремного заключения.
ПРОХОЖИЙ Показати IP 22 Квітня 2011 20:05
Уважающий свою профессию журналист опубликовал бы этот материал под названием "Хто і як голосував щодо заборони використання символіки СРСР". Нажаль , маємо інший заголовок "Х Т О у Луцькраді не підтримав заборону символіки СРСР ". Це мені нагадує совок сильніше , ніж ті самі прапори . Пам'ятаю Юрія Жукова та інших брехунів з їхними запитаннями "Что вы думаете О ГРЯЗНЫХ МЕТОДАХ сионистской пропаганды ?" Ох уж мне эти вопросы , подсказывающие ответы и заголовки , указывающие на врагов народа ! Вот такие заголовки и есть памятник Усатому . Он был бы доволен.
OrestN Показати IP 25 Квітня 2011 11:35
депутати, що сприяють комуно-большевістській пропаганді людиноненависнитської комуністичної, безбожницької брєдової ідеології Маркса-Лєніна-Маоцзедуна-Полпота та інших нелюдів, агресивної троцкистсько-сталінської ідеології нищення народів, ГУЛАГів, голодоморів і тотального богоборчого божевілля красних комісарів засудженне українським законодавством - має бути в Україні публічно засуджене і заборонене! Я вимагаю громадського трибуналу над комунізмом на кшталт Нюринберга-2!
Ветеран Показати IP 4 Травня 2011 08:22
А ще дайте комуністам ветеранам по баночці маянезу і горошку як за рядянської влади перед парадом давали – за заслуги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus