USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук каже, що бачить «групи лобізму» у Луцькраді

28 Березня 2011 10:30
Голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук невдоволений темпами введення в дію його розпорядження про заборону продажу алкоголю в стометровій зоні навколо шкіл в Луцьку.

Про це губернатор області повідомив 28 березня під час оперативної наради.

«Вони (Луцька міська рада, - «ВН») можуть вчудити ще не те. До першого травня вони взяли собі відпустку. Першого травня діти на канікули підуть. Є закон і… «с Эйфелевой башни на головы беспечных парижан». Я маю на увазі депутатів Луцької міської ради», - зазначив Клімчук.

«І є закон, є діти. Вони чудять там. Вони бари до четвертої години ранку дозволяють там через тиждень після рішення попереднього. І потім вчать мене, що не можна в носі длубатися. Тож маленька область: ми бачимо все, що відбувається. Бачимо групи впливу, групи лобізму, бачимо хто за ким стоїть і для чого», - продовжив губернатор.

«Ніяких побажань, рекомендацій чи пропозицій. Тільки приписи», - звернувся Борис Клімчук до санітарно-епідеміологічної служби.

Нагадаємо, що так як введення заборони на продаж алкоголю в стометровій зоні навколо шкіл є регуляторним актом, виконавчий комітет Луцької міської ради для дотримання усієї законної процедури введення такого акту продовжив термін запровадження розпорядження до першого травня.

Довідково:

«с Эйфелевой башни на головы беспечных парижан», - цитата з «Листа до друга або замальовок про Париж» письменника та поета Володимира Висоцького.

«…Я сам завел с француженкою шашни,
Мои друзья теперь - и Пьер, и Жан.
Уже плевал я с Эйфелевой башни
На головы беспечных парижан!…»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бізнес-асоціація Показати IP 28 Березня 2011 11:05
Борис Петрович повинен знати, що кожний регуляторний акт повинен пройти процедуру громадського обговорення і саме міська громадськість і підприємці обговорюють і оцінюють доцільність того чи іншого нововведення, а не ОДА.
Anti-Mafia до Бізнес-асоціація Показати IP 28 Березня 2011 15:17
Робити бізес на здоров'ї дітей, в крайньому разі, непорядно. А, відносно процедури, то нагадую про існування діючого рішення ЛМР від 18.04.05 №23/25 "Про впорядкування торгівлі тютюновими виробами", де 100-метрові зони навколо навчальних закладів вже існують... Слід підприємцям просто виконувати закон, а прокуратурі наглядати за його виконанням. Чи не так, пане міський прокуроре?
Редькин Показати IP 28 Березня 2011 15:14
Какое обсуждение господа когда дело касается детей. Боря молодец приструни эту" маладую камсамольскую " команду.
Наталя Показати IP 28 Березня 2011 17:43
Закривайте термыново магазини що у декылькох метрах від шкіл № 20 № 14.Особливо магазин Діва вул.Ш.Руставелі де учні сш №20 купують цигарки і тут же у недобудованому магазині на кучі сміття курять.ЖАХ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus