USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук пророкує Луцькраді «гучні кримінальні справи»

18 Березня 2011 17:09
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук прогнозує нинішньому складу депутатів Луцької міської ради «гучні кримінальні справи».

Про це Клімчук сказав в інтерв’ю газеті «Віче-інформ», опублікованому 17 березня.

«Я учора вчергове говорив з віце-прем’єр-міністром України – міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктором Тихоновим про те, як на місцях проходить дерибан: землі, майна, всього», - сказав Клімчук.

«Ми ж бачимо, що у Луцьку творить ця каденція депутатів! Попереду – гучні кримінальні справи», - додав губернатор.

«Не є Луцьк зі своїми поліцією, армією, прокуратурою. Це частина Української держави, на якій діють закони України», - сказав він.

«Я не заздрю Миколі Романюку (луцький міський голова – «ВН»). Йому важко. Я ж його знаю як людину моральну, порядну…», - сказав губернатор.

«Не виділяйте землі! Виділяйте хіба що на двадцять сьому луцьку школу, будівництво якої назріло, на інші об’єкти соціального призначення. Продавайте землю! Або віддавайте в оренду!» Але ж продовжують розбазарювати…», - вважає Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 18 Березня 2011 17:30
...і це сказав той, хто розбазарив народне добро ...
офіцер Показати IP 18 Березня 2011 17:41
КЛІМЧУК правий.під керуванням Пустовіта прийшли не депутати.а загарбники і рейдери і це більшість в раді.ще нічого не зробили для міста.а вже почався дерибан.
лучанин Показати IP 18 Березня 2011 17:51
Пустовіту в підмінному жилому фонді вже підшукують житло і чхати йому на лучан і на черги наполеон при владі.
Лучанин Показати IP 18 Березня 2011 18:22
Свобода й Клімчук - єдині?! Де був борис Петрович, поки свободівці не знайшли факту виділення землі померлій людині??? А тепер важко бути осторонь, потрібно ж і самому боротись проти дерибанщиків!!!
))) Показати IP 18 Березня 2011 20:16
О Боже ))) "хорошо поёшь, собака" (с)
Бабуїни Показати IP 18 Березня 2011 20:42
«Ми ж бачимо, що у Луцьку творить ця каденція депутатів! Попереду – гучні кримінальні справи», - додав губернатор. А що ж творить ця каденція? Приймає рішення на підтримку Бандери, засуджує Януковича, Азарова та Табачника. Не боїться заявити про свою позицію. От Борис Петрович і біситься. І як же бути з презумпцією невинності? Чи предстаник гаранта Конституції на Волині не знає, що це таке?
ретро Показати IP 18 Березня 2011 21:04
нехай пан Климчук подумає своєю головою.Романюком керують всі, тільки не він.Відчепіться від нього, побачити позитив.
Нагадування Показати IP 19 Березня 2011 14:56
Клімчук вже обіцявся розібратися із конкретними фактами і нічого не довів до кінця, а стосовно віртуальних проблем "на місцях проходить дерибан: ... всього» то це все "пурга"! Клімчук виявив «воровство» мазуту «Це воровство 3500 тон мазуту з резерву міста. Мазута, якого немає до сьогодні…І так пройшло все легко, прокуратура, міліція.. Легенько пройшло. Свої люди, очевидно". http://www.volynnews.com/news/volyn/klimchuk_vyyavyv_vorovstvo_mazutu/
Світак Показати IP 20 Березня 2011 18:54
А як же таємниця слідства? Чи на просто фантазії губернатора вона не розповсюджується

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus