USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лапін курує роботу штабу антиблокади торгівлі з окупантом на Західній Україні

13 Червня 2017 11:59
Штаб блокади торгівлі з окупантами повідомив про створення штабу антиблокади на Західній Україні, який курується народним депутатом Ігорем Лапіним.

Про це йдеться на сторінці прихильників блокади у Фейсбуці:

«За участю Рената Ахметова створено спільний штаб антиблокади на Західній Україні.

Перше завдання штабу - не допустити повернення енергетичних підприємств Західенерго (в тому числі Бурштинської ТЕС), вкрадених Ренатом Ахметовим у 2011 році в державну власність.

Друге завдання - максимально ускладнити для штабу блокади торгівлі з окупантами приїзд на редути блокади ветеранів війни та активістів з Західної України.

Розуміючи, що діяти за допомогою спецпідрозділів поліції проти активістів на Західній Україні не вийде, ставку зробили на контрольовані корумпованими чиновниками громадські організації, а також на брехню і введення людей в оману.

У зв'язку з цим хочеться детальніше зупиниться на діяльності народного депутата від партії Народний Фронт Ігоря Лапіна. У антиблокадному штабі Лапін відповідає за поширення брехні і дезінформації в середовищі ветеранів АТО.

Основні тези, за якими «працює» Лапін:

- вимоги націоналізації Західенерго і Бурштинської ТЕС - не ініціатива трудових колективів енергетиків, а лише війна Ахметова і Коломойського;

- всі учасники акцій з боку ветеранів штабу блокади - мародери і проплачені тітушки;

- він за «законний шлях» (а штаб нібито за незаконний) і тому Лапін пропонує ветеранам та профспілкам звертатися не в робочу групу створену депутатами ВР, які підтримали блокаду, а в комісію з приватизації, яку він очолює. За дивним збігом обставин відповідний піар-законопроект депутата від партії влади Лапіна не виноситься на голосування вже два роки.

Основна мета депутата Лапіна - не вирішення питання, а організація розколу серед ветеранів і зниження рівня підтримки ініціатив штабу блокади. Аналогічно він діяв під час гострої фази блокади взимку 2017.

Всі спроби ветеранів війни з рідної для Лапіна Волинської області публічно вимагати від Лапіна пояснень і доказів поширюваної ним брехні залишилися без відповіді.

Очевидно, сума грошей і привілегій, за яку була куплена совість колишнього добровольця, а нині депутата ВР від АНТИнародного Фронту Лапіна виявилася важливішою доказів колишніх бойових товаришів.

Штаб блокади звертається до ветеранів війни з Західної України із закликом бути пильними і не дозволяти Ахметову втекти від відповідальності, прикриваючись кишенькової громадськістю та продажними депутатами. Головна наша зброя - відкритість і публічність. Якщо ми всі разом будемо дотримуватися цих принципів і наполегливо розповідати і пояснювати правду людям - ніяка олігархічна пропаганда не матиме успіху».

Як повідомлялося раніше, відстоюючи інтереси олігарха Рената Ахметова та його спільну з Петром Порошенком «вугільну схему», Ігор Лапін звинуватив ветеранів АТО в продажності. В той час, коли бійці на сході перекрили поставки вугілля від терористів з так званих ДНР і ЛНР, яке Ахметов і Порошенко старанно видавали за придбане закордоном за великі гроші, нардеп заявив, що вся блокада – фарс, а її учасники пропускають контрабанду за гроші. З цього приводу ветеран АТО з Волині Богдан Пташник попросив Лапіна прокоментувати свої слова, але відповіді не було.

Тема блокади з часом дещо забулась, але нещодавно Лапін знову вступився за бізнес Ахметова – тепер на західній Україні. Намагання нардепів від «Самопомочі» ініціювати реприватизацію Бурштинівської теплоелектростанції, яку, свого часу, завдяки написаним під нього умовам виграв Ренат Ахметов, він назвав ледь не спробою рейдерства. Дивна реакція на логічну спробу депутатів з’ясувати, наскільки законно ТЕС відійшла до групи компаній ДТЕК Ахметова.

У дописі штаб посилається на матеріали ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Оса Показати IP 13 Червня 2017 12:14
Пацани а у вас завесась криса та ще й воняє пора лапі прибрати лапи від керма так чи ні??
Редут Показати IP 13 Червня 2017 12:56
Хай воно зніме форму і не паклюжить героїв воїнів....
User до Редут Показати IP 13 Червня 2017 17:23
Він у формі ходив тільки до виборів, коли агітував за себе у Луцьку. Це була вистава для лохторату, а зараз вже потреба у спецодязі відпала. Сподіваюся колись побачити його в іншій уніформі - полосатій.
Думаю Показати IP 13 Червня 2017 16:17
На жаль нема процедури відзивати таких недоДепутатів - виборчий закон прописаний реально проти народу! А Лапа, прийде час, постане перед Судом за всі свої афери ...
f Показати IP 13 Червня 2017 16:51
Лакеи вечные Европы, Её духовные рабы, Вы извратили отчий опыт И предков предали гробы, По прихоти дурной холопы, Прислужники чужих затей, Вы быдлом сделались Европы, Вы полюбили свист плетей. Вы предавали Русь стократно, Чужому вверившись уму. Вас Русь прощала, но обратно Тянули шею вы к ярму. Вам Родины милей — чужбина. И суждено вам потому Знать волю… только господина И вечно кланяться ему… А.С. Пушкин...
a до f Показати IP 13 Червня 2017 18:02
Прощай, немытая Россия Страна рабов, страна господ И вы, мундиры голубые, И ты, им преданный народ.
Петро до f Показати IP 14 Червня 2017 19:09
Сповідь кацапа? Нащадка Власова і Краснова, вилупка Локотської республіки з "колорадкою" і "триколором"?
ВОВК Показати IP 13 Червня 2017 17:29
коментар було видалено
най його запитають Показати IP 13 Червня 2017 17:37
де були документи 40 .. ігоря... чи то його рук справа...?
Сергій до най його запитають Показати IP 14 Червня 2017 16:06
Ігор Філіпчук був другом Лапіна, його правою рукою в "Айдарі".
не той що гарно гово до Сергій Показати IP 16 Червня 2017 10:34
най лапін розкаже де були документи ігоря... і яки документи пропали !!!
Ігор Показати IP 14 Червня 2017 00:19
От урод!!!
гриша Показати IP 14 Червня 2017 07:24
того треба й було чекати. Будьте пильними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus