USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ляшко надрукував книгу-компромат на політиків

20 Березня 2011 13:10
Народний депутат (позафракційний) Олег Ляшко переконаний, що після виходу книги "Україна в WikiLeaks: політика без грифу", як мінімум десяток українських політиків не спатимуть спокійно.

Про це повідомило Інтерфакс-Україна.
Книгу "Україна в WikiLeaks: політика без грифу" видано за підтримки фонду О.Ляшка "Українська ідентичність".

"Я думаю, що після виходу сьогодні цієї книги, як мінімум, десяток українських політиків спокійно не спатимуть, тут є їхні імена і дії, які, на жаль, свідчать, що українська політика страждає на меншовартість", - сказав він під час презентації цієї книги в середу в Києві.

О.Ляшко пояснив, що книга є систематизованою інформацією, яка якимось чином стосується України, взятою з сайта WikiLeaks і перекладеною на українську мову.

Він також наголосив, що це перша книга цього проекту, і допустив, що він буде автором наступних книг.

З липня 2010 року сайт Wikileaks опублікував кілька сотень тисяч документів із 270 американських посольств і консульств, які стосуються дипломатичного листування США в усьому світі. З цих матеріалів можна дізнатися про так звану "зворотну сторону" роботи американських посольств у всьому світі, відверті думки та оцінки зарубіжних лідерів, а також ядерні та терористичні загрози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus