USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Макрон заговорив про вихід Франції з ЄС

1 Травня 2017 16:42
Кандидат у президенти Франції Емануель Макрон попередив, що Європейський союз мусить реформуватися або ж Франція може піти з нього.

Про ймовірність тепер уже й фрекзиту (Frexit - вихід Франції з Євросоюзу. - ред.) Макрон заявив в інтерв'ю BBC, передає Кореспондент.

Політик нагадав про свою проєвропейську позицію і про те, що під час передвиборної кампанії він ставав на захист європейських ідей і європейської політики.

Макрон зазначив, що, незважаючи на це, він має дослухатися до думки французів, які вкрай обурені сьогоденням.

За словами кандидата в президенти Франції, було б зрадою допустити, щоб ЄС продовжував функціонувати в нинішньому стані.

Раніше глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер закликав французів не відмовлятися від єдиної Європи.

Нагадаємо, 23 квітня у Франції відбувся перший тур виборів президента. За його підсумками, Макрон набрав 24,01% голосів, а кандидат на пост президента Франції від «Національного фронту» Марін Ле Ле Пен - 21,3%. Обоє вийшли до другого туру виборів, який відбудеться 7 травня.

Раніше про можливий вихід Франції з ЄС у свої передвиборчій програмі заявляла Марін Ле Пен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 1 Травня 2017 19:12
Треба Франції виходити з того ЄС негайно!! Молодець Макрон!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus