USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вихід Франції з НАТО та можливий вихід з ЄС: Ле Пен оголосила передвиборчу програму

5 Лютого 2017 10:27
Лідер ультраправих Франції Марін Ле Пен почала вступ у виборчі президентські перегони з оприлюднення 4 лютого своєї програми зі 144-ох «зобов'язань». Серед них, зокрема, вихід із зони євро і запровадження більш високих податків для іноземних робітників, повідомляє Радіо Свобода.

Серед пунктів передвиборчої програми також міститься можливість проведення референдуму щодо виходу Франції з ЄС, якщо той не погодиться відмовитись від євро як загальної валюти.

Ле Пен також обіцяє вихід Франції з НАТО, зниження пенсійного віку та збільшення деяких виплат соціальної допомоги.

Лідер ультраправих назвала себе уособленням «патріотичного» вибору, в той час як її конкуренти пропонують «глобалістський» курс.

Очікується, що перший виступ в рамках своєї передвиборчої кампанії Ле Пен проведе у Ліоні 5 лютого.

Згідно з опитуваннями, Ле Пен може розраховувати на найбільшу кількість голосів виборців в першому турі виборів президента Франції 23 квітня. Втім аналітики прогнозують, що їй все ж доведеться піти на другий тур 7 травня, де вона змагатиметься з колишнім банкіром Емануелем Марконом.

Нагадаємо, на початку 2017 року Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими». В разі своєї перемоги на виборах глави держави Ле Пен пообіцяла визнати Крим частиною Росії, оскільки не вважає анексію Криму Росією незаконною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
аяяй Показати IP 5 Лютого 2017 10:36
з такими заявами в неї є всі шанси перемогти у виборах. Росія рулить.....імхо
Читач Показати IP 5 Лютого 2017 10:41
"...Ле Пен також обіцяє вихід Франції з НАТО, зниження пенсійного віку та збільшення деяких виплат соціальної допомоги..." - це що, спеціально, щоб не так, як у нас, а навпаки? Ні, не буде вона президентом...
Степан до Читач Показати IP 5 Лютого 2017 11:13
Поживем-побачимо.Хоча варто згадати-дурень думкой багатіє
бе Показати IP 5 Лютого 2017 10:49
путлер робить свою чорну справу
Марія Показати IP 5 Лютого 2017 11:56
Ле Пен має шалену підтримку в простих людей Франції ,але вихід з ЄС не для французів,є поняття економіки, яка в Франції залежить від продажу товарів саме в інші країни ЄС,тому заклик вийти з ЄС на виборах може зіграти з нею злий жарт
Степан до Марія Показати IP 5 Лютого 2017 14:44
Знавці, й*пть!
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2017 16:19
Якщо взяти до уваги те , що більшість населення яке голосує , в любій країні , є не дуже "інтелектуальне" і всі думають спочатку тільки про свої проблеми в державі , то все може бути. Я навіть не здивуюсь, якщо вона виграє. Плюс , не знаю як на рахунок НАТО , а про Україну-Росію ,французи при голосуванні точно думати не будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus