USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Манафорт має намір визнати провину, – ЗМІ

8 Вересня 2018 16:45
Колишній глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт може піти на угоду зі слідством в обмін на пом'якшення покарання.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела.

За даними агентства, адвокати Манафорта обговорюють зі стороною обвинувачення можливе укладення угоди.

Як зазначається, юристи екс-глави штабу Трампа консультуються з прокурорами стосовно визнання провини Манафортом за кількома пунктами обвинувачення.

Читати ще: Як Манафорт зробив Януковича президентом і потрапив у тюрму

При цьому Манафорту, зокрема, інкримінується "змова проти США", відмивання понад $30 млн і надання неправдивих свідчень.

Раніше присяжні визнали Манафорта винним за 8 пунктами обвинувачення з 18. Йому загрожує до 80 років ув'язнення за сукупністю всіх обвинувачень.

Як повідомлялося, 31 липня в США розпочався суд над Манафортом, якого звинувачують у відмиванні грошей, ухилянні від сплати податків за майже 10 років співпраці з колишнім керівництвом України. Слідство вважає, що за роботу політичного консультанта в Україні Манафорт заробив понад 60 мільйонів доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus