USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Місцеві вибори в Україні матимуть великі наслідки у майбутньому, - експерт

17 Грудня 2016 11:00
Директор соціологічної служби Український барометр Віктор Небоженко на прес-конференції в Києві підбив перші підсумки виборів в територіальних громадах, які відбулися 11 грудня пише NewsOboz.org з посиланням на Корреспондент.net.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 11 грудня на Волині відбулися вибори у 5 ОТГ.

"Більше за всіх старалася "Батьківщина", і у неї непогано вийшло - 123 обраних депутата мають перше місце і це практично збігається з її соціологічним рейтингом. Друге місце -"Наш край"у нього 86 депутатів, третє - Блок Петра Порошенка "Солідарність", 60 депутатів", - сказав він.

Політолог додав, що "Батьківщина" на цих виборах ще раз продемонструвала наявність розгалуженої мережі місцевих партійних організацій.

"Партія "Наш край", отримавши 86 депутатів, створюють структуру. Це формування нової партійної структури, яка ще невідомо кому буде підкорятися. У соціологічному плані це говорить про те, що вони будуть забирати голоси у Блоку Петра Порошенка", - також зазначив Небоженко.

Політолог підкреслив, що місцеві вибори, ймовірно, будуть мати великі наслідки в майбутньому.

"Цей маленький процес, що вже розпочався, може мати свої великі перспективи, і він їх буде мати. Хоча б з тієї простої причини, що в країні закінчилися гроші і скоро їх не буде. Вихід - частково залишити бюджет у місцевих органах влади. Саме в тих, які сформовані, обрані за новим законом", - пояснив він.

Нагадаємо, минулої неділі пройшли місцеві вибори в 41 об'єднаній територіальній громаді. А вже цієї неділі, 18 грудня, вибори відбудуться ще в 142 ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus