USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На корвет «Луцьк» їде делегація з Волині

4 Березня 2014 17:35
В ніч з понеділка на вівторок, 4 березня, голова Інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук та голова Відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями протоієрей Олександр Мазурак відправились у АР Крим, де повинні зустрітись із екіпажем корвету "Луцьк". Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

«Ми хочемо поспілкуватися з екіпажом, підтримати їх, щоб вони не порушили присяги, щоб були вірні українському народу, нашій країні»,- коментує отець Валентин.

До слова, Волинська єпархія духовно опікує особовий склад корвету протягом 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Копиця Показати IP 4 Березня 2014 17:38
Ач, опам'яталися московські попи! А як за загиблих героїв помолитись - їх не було!
Представник Прес-слу Показати IP 4 Березня 2014 18:41
Зайдіть на офіційний сайт єпархії та подивіться стрічку новин. Ще з першого розгону Майдану наша Церква різко засудила владу. Протягом усього періоду за протестувальників молились, як за здоров'я, так і за упокій усіх померлих. Якщо адміністратори пропустять посилання на сайт, то ласкаво просимо volyn.church.ua
Копиці Показати IP 4 Березня 2014 18:42
Зокрема, двох загиблих на Майдані волинян хоронили саме священики УПЦ
копиці Показати IP 4 Березня 2014 18:56
ти с***раку грів на дивані, а вони, той же таки марчук, був на майдані у найтяжчі дні. і сьогодні він на передовій. перш, ніж щось писати, клепку встав, клоун. а московські чи київські - значення нема, головне, що в серці і на душі. але з ким спілкуватися...
1 Показати IP 4 Березня 2014 21:15
В такі часи і проявляється справжня суть людини.Помагай вам Боже , справа ваша велика.
Петро Показати IP 4 Березня 2014 21:56
Шановні волиняни,очевидно,що все наближаеться до об'еднання православних церков.І слава Господу. Путін і тут нам допоміг,а Кирило і поготів. Дуже пригнічуе мовчання Лукашенка і наших справжніх братів білорусів. Невже там все так запущено-пастка Путіна. Шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus