USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На прохання Савченко з СІЗО випустили екс-посадовця часів Януковича

8 Грудня 2016 12:24
Екс-посадовця часів Януковича Олександра Оксамитного та його спільника Фаріда Партоєва випустили з СІЗО у Кривому Розі на прохання нардепа Надії Савченко.

Як повідомляє "Первый городской", це сталося після того, як лідер «Батьківщини» Надія Савченко підтримала головного екологічного інспектора Дніпропетровської області часів Януковича і його спільника. Тепер зловмисники повинні весь час перебувати вдома, здати всі свої документи правоохоронцям і носити електронні засоби контролю місцезнаходження.

Нагадаємо, екс-регіонала Оксамитного і його спільника Фаріда Партоєва відправили в СІЗО прямо з зали суду, після того, як Феміда обрала нападників на ДП «Кривбаспромводопостачання» запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Судове засідання тривало близько доби, але, незважаючи на доводи адвокатів, які наполягали на тому, що Оксамитний і його товариш повинні залишитися на волі через проблеми зі здоров'ям, суддя не знайшов підстав для того, щоб прийняти таке рішення.

Затримання Олександра Оксамитного і Фаріда Партоєва передувала серія обшуків на ринку «Термінал» і за місцем проживання. Була вилучена велика партія наркотиків, зброя, боєприпаси, розписки і печатки різних фірм. Раніше Олександр Оксамитний разом з групою молодиків увірвався на територію державного підприємства і влаштував бійку з охороною. В результаті постраждали 13 співробітників «Кривбаспромводопостачання». Справу розслідують за статтею «Хуліганство», винним загрожує до п'яти років в'язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Грудня 2016 12:48
а як це так "на прохання савченко" ?!!!!!!!!!!! маразм якийсь.
ТТ Показати IP 8 Грудня 2016 14:28
ото надюха розійшлась, на голову не налазить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus