USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «переформатують» ОТГ у одному з районів

14 Листопада 2017 20:02
Дві сільські ради у Старовижівському районі виведуть за межі ОТГ, водночас сформують Старовижівську ОТГ у новому форматі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю і корупцією 14 листопада.

Члени комісії розглянули проект змін до перспективного плану формування територій громад Волинської області. Йшлося про утворення ОТГ у межах Старовижівського району.

Як поінформував заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, зміни до перспективного плану вносяться, враховуючи ініціативу, щоб у Старовижівську селищну ОТГ ввійшли Журавлинська сільрада (вийшовши зі складу Смідинської ОТГ), Поліська, Мизівська, Седлищівська та Секунська сільради (вийшовши зі складу Буциньської ОТГ) та Нововижівська сільрада. Руднянська сільрада вийшовши зі складу Старовижівської ОТГ увійшла до Смідинської ОТГ – це відобразять у перспективному плані. Як повідомив голова комісії Анатолій Вітів, під час сесії Старовижівської селищної ради це питання вже погодили.

Пропонують також вивести за межі ОТГ Буцинську та Соколищенську сільські ради. Таким чином, у перспективному плані більше не існуватиме Буциньської ОТГ. Буцинська сільрада матиме перспективу приєднатися до Сераховичівської, або до Старовижівської ОТГ.

Нагадаємо, одне з сіл Горохівського району через недосконалість законодавства не може увійти до тієї ОТГ, приєднатися до якої прагнуть жителі села.

Члени комісії рекомендували підтримати зміни до перспективного плану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МАНДЗЮК Показати IP 14 Листопада 2017 21:01
А КОЛИ УТВОРЮВАЛИ ЦЮ ГРОМАДУ ПРО ЩО ДУМАЛИ? ЯКЩО ВОНА БУЛА ПРАВИЛЬНО УТВОРЕНА ТО ЧОМУ СЬОГОДНІ ТАКІ ЗМІНИ А МОЖЕ ВСЕ НЕ ТАК?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus