USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині створили комітет опору диктатурі

9 Серпня 2011 13:31
На Волині демократичні політичні сили створили комітет опору диктатурі, підписавши спільну заяву.
Створення комітету зініціювала Волинська обласна організація ВО «Батьківщини». Про це повідомили у прес-службі політичної сили.
Заяву підписали від обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк, від «Нашої України» Сергій Слабенко, від ВО «Свобода» – Євген Мельник, від партії «За Україну» – Ігор Гузь, від УСДП – Петро Кравчук, від Народного руху України – Володимир Банада, від «Фронту змін» – Олександр Плісецький, від «Народної самооборони» – Назар Романюк, від Громадського активу Луцька – Андрій Андрощук.
«Ми, представники політичних партій та громадських організацій Волині, заявляємо про об’єднання своїх зусиль перед загрозою встановлення в Україні тоталітарного режиму», – йдеться у документі.
Політики вимагають у заяві негайного звільнення усіх політичних в’язнів, відновлення відкритих судових розглядів, повернення судової системи України в правове русло, а також не використовувати її «як засіб розправи над опонентами владного режиму».
Крім того, у заяві політичні сили закликають волинян згуртуватися і дати відсіч «цим спробам встановлення в Україні диктатури».
Також у прес-службі волинської «Батьківщини» повідомили, що про своє бажання приєднатися до Волинського комітету опору диктатурі заявили й інші представники політичних сил та громадських організацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Петро Показати IP 9 Серпня 2011 15:07
а хто такий Назар Романюк???
Олексій Показати IP 9 Серпня 2011 15:52
Наскільки знаю голова у Народної Самооборони Кічій Сергій. Але він мабуть уже десь у розшуку. Боїться. Луценко більше 8-місяців знаходиться у буцегарні. Мабуть не хочеться до нього... А Романюк... - мабуть якись фанатик "Луценка", або черговий офіцер, який в пільговому порядку отримав звання або квартиру
Л А Д О М И Р Показати IP 9 Серпня 2011 16:25
а толку?
Валерій Показати IP 9 Серпня 2011 16:25
Так звані "підписанти" боряться з диктатурою, хоча всередині своїх партій тримають суворий структурований диктаторський режим. А команду про створення комітету, який нічим займатись не буде дали з Києва, а наші місцеві як завди лягли цілувати ноги.
Андрій Показати IP 9 Серпня 2011 16:30
А якщо якась політична сила, або громадська організація відмовляється підписувати заяву, то що ж вона не демократична? Абсурд. І хто тільки це писав. Вияв демократії це не те що нам навязують, це вільний вибір. Якраз демократична Європа поводиться не так, як в нас(Якісь там підписи збирають про скликання позачергової сесії парламенту, а мовчки чекають, поки винного посадять)
Senator Показати IP 9 Серпня 2011 18:19
Плісецький предтсавляє Фронт Змін, а Громадський Актив Луцька, який він очолює якийсь товраиш. Демократичний бред.Хто уповноважив Слабенка підписати такий документ?
читач Показати IP 9 Серпня 2011 18:45
Опір диктатурі - красиво звучить, як французький рух опору в другу світову війну. Типу "макі". Макі очолює Грицюк.
Не Лучанин Показати IP 9 Серпня 2011 20:09
Побачимо як ви всі заспіваєте коли в нашій "демократичній" державі буде жити як наприклад в сусідній Білорусі, де скоро взагалі інтернет ресурси заборонять як в КНДР. Всі такі ... розумні, побачимо що будете робити, коли інет заборонять тільки тут писати і вмієте
Андрію Показати IP 9 Серпня 2011 21:13
Хто писав? Гришка з БЮТу.А цей Банада вже затрах... за 20 років всіх "своєю демократією" Як до "владного корита" дорветься - краде державне, аж шумить і про мітинги та демократію забуде.Як від корита попруть - Банада на мітингах. Коли вже його в СІЗо запруть???
марко Показати IP 10 Серпня 2011 00:23
Для банди, яка нині при владі, хоч голі танцюйте з партійними прапорами. Злякались вони ваших диванних партій. Дешевий піар і не більше. А які там прізвища під заявою, комц від цього жарко чи холодно? Опір без сили - це тільки самохизування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus