USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незважаючи на люстрацію, область працюватиме

24 Лютого 2014 12:00
На спільну з громадськістю нараду голова Волиньради збирає представників управлінь та департаментів ОДА, керівників не запрошує.

Про це повідомив під час прес-конференції, що відбулася 24 лютого, голова облради Валентин Вітер. На його думку, цілком доречно змінити керівників органів виконавчої влади. Знімаючи керівників, гарантують, що робота виконавчої влади триватиме у нормальному режимі.

«Громадськість починає процес люстрації, але триває робота виконавчого комітету, управлінь самоврядування, представників самоврядування. Ми погодили, що область має працювати. Завтра о 9.00 представників управлінь, у жодному разі не керівників, а представників управлінь та департаментів, громадськість, «Правий сектор», Автомайдан, Самооборону запрошуємо для спільної наради про дієздатність та розвиток подій у області», - повідомив голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Белая Стрела Показати IP 24 Лютого 2014 12:01
Шановний "Правий Сектор" і особисто Данильчук, ви вчора порушили дане вами слово на майдані і спалили домівку Беркутівцю, Ніякого "Соколу" на площі не буде, ви перегнули палку, це секретний підрозділ, який затримував особливо небезпечних злочинців і після ваших вчинків та побажань їхні сім'ї опиняться у небезпеці. Покіщо просимо вас переглянути ваші пропозиції інакше справжня війна з "Правим сектором" та Данильчуком почнеться з Волинської області. Сподіваємось на Ваше розуміння!
піду стрелять! до Белая Стрела Показати IP 24 Лютого 2014 12:23
де записують добровольців для відстріл беспрєдєлщіків "правого сектора"?!
небайдужий до Белая Стрела Показати IP 24 Лютого 2014 12:42
Вельмишановні «Правий сектор», Автомайдан, Самооборона!!!!! Зверніть увагу на керівника ОБЛАСНОГО ТУБДИСПАНСЕРУ, який був і залишається "соратником и другом" попередньої влади!!! З ТАКИХ ПОТРІБНО РОЗПОЧИНАТИ!!!
Лучанин до Белая Стрела Показати IP 24 Лютого 2014 13:15
Надайте будь ласка про більш точну інформацію.Прошу Вас. Інформуйте громадкість..вендети і шибениць на Волині не має бути.Цього не хочуть нормальні люди..І для озвучення цієї інформації є Майдан.Боїтесь самі, напишіть тут.Якщо це правда, розцінюватиму це бандитизмом. І на яку годину "запрошували" Сокіл? Якщо щось робити, то треба рубити публічно і нічого чогось бояться. Я не риг, не комуняка але рахую що все повинен рішати суд.Про тройки чи суди лінча нам відомо.
Правда!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 24 Лютого 2014 12:10
Прошу перевірити наявність судимості в Похи Сергія +++++++++ Дана особа стоїть на обліку в псих диспансері!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Якщо Ви на шляху люстрації влади, то повинні чітко перевіряти і своїх однодумців!!!! Перемога вже здобута. А ваші дії повинні бути демократичні і гуманні, а Ви повторюєте насильницьку, окупаційну політику попередньої влади!!!!!!!!! Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Друг Похи до Правда!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 24 Лютого 2014 15:34
Да це ще той джигіт. За гроші продасть рідних.
сломанное перо Показати IP 24 Лютого 2014 12:12
сокіл неочкуйте вас давно вже здалі за 30 серебреніків!просто хочуть познущатись прелюдно!!!
1111 Показати IP 24 Лютого 2014 12:33
Є керівники які дійсно були в регіонах, а є чесні прості люди, які виконували свою повсякденну роботу, без партійного відблиску....
Луцьк Показати IP 24 Лютого 2014 12:49
до 111 нема ніодного чесного керівника,бо він поставлений партією регіонів.Простих людей не чіпати, а керівників всіх рівні і рангів.Лисюк син бувши митник, начальник,який напившись жорстоко розстріляв ні в чому невинного батька,сина, дідуся.За що? Його відзмазали сидить пару років дали в гарних і ситих умовах
1111 до Луцьк Показати IP 24 Лютого 2014 12:51
Є керівники, що поставлені ще Бондарем та Романюком
пересічний Показати IP 24 Лютого 2014 12:52
А судьи кто????... Починається повний дебілізм, зрештою ламати не будувати, а кому?
Корінний лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 13:10
ЗАПИТ ДО ГОЛОВИ СБУ по ВОЛИНІ. ШАНОВНИЙ ПАНЕ ГОЛОВО! Будь ласка, зупиніть СВАВІЛЛЯ Правого Сектору задля ДОТРИМАННЯ ЗАКОННОСТІ та ЗБЕРЕЖЕННЯ КОНСТИТУЦІЙНОГО ЛАДУ В УКРАЇНІ . У Вас є для цього певні ПОВНОВАЖЕННЯ та засоби. Права громадянина в Україні захищені КОНСТИТУЦІЄЮ, Ви це знаєте. А ЗАРАЗ ПРАВА ПОРУШУЮТЬСЯ " ПРАВИМ СЕКТОРОМ" та його місцевим отаманом Данильчуком П. Почнеться напруженість у місті Луцьку( вона вже виникає). ПРАВИЙ СЕКТОР провокує сутички з ОБРАЖЕНИМИ ЛЮДЬМИ. Зміни повинні відбуватись законним шляхом.
також корінний лучан до Корінний лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 13:27
Повністю підтримую,і готовий це висказати публічно на Театральному Майдані..хай знімають маски , а я прийду з відкритим лицем і Ви приходьте при любій спробі провести чергову екзекуцію
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 14:13
Закон про носіння масок був спеціально окритикований і скасований для можливості занходження в рядах масочників іноземних осіб. Тільки що є новина що футболісти С ША приїдуть в шоло мах, бро ниже летах з щи та ми і ще там щось. Це не буде висадка іно земних спец служб? СБУ спеціально розвалювали а тепер паралізували спеціально для цього. Іде захо плен ня віт чиз ни! Це не пу тч не пер ево рот - це вітчи зня на в ій на!!! Тих хтот був здатний захистити вже поставили на коліна!!!
Андрій Показати IP 24 Лютого 2014 13:12
Хлопці,а чого ви так занепокоїлися?Ви маєта руки і ноги ,фізично ровинені,вас вчора дав Бог не відспівували в соборі.Ви просто забули кому давали присягу,захищали ви не НАРОД,а злочинну владу.За свої вчинки потрібно відповідати.
Лучанин до Андрій Показати IP 24 Лютого 2014 13:23
Для цього має бути слідство, суд а не безпрєдєл.Я хочу жити в мирній цивілізованій країні.А ті хлопці з Сокола праві, докажіть що вони злочинці а тоді виставляйте претензії..Я простий лучанин, громадянин України і якщо надумаєте робить ще якусь екзекуцію, оповістіть раніш. я не боюсь.Краще зразу гикнути, чим жити все життя в страху. В Соборі йде поминальна служба, а через дорогу лінчування. треба мати совість.
Луцьк Показати IP 24 Лютого 2014 14:02
Побачимо, чи скаже Вітер про безпредєл, який творить Данильчук з сворою. Від того багато що буде залежати: закон один для всіх!!!!!!!!! Подивимось на "об'єктивного" керівника! Якщо змовчить, то як йому можна довірити цілу Волинь?
111 Показати IP 24 Лютого 2014 14:21
Чого тільки начальника міндоходів, ще треба і першого заступника тімочку заставити заяву писати, подивіться, як цей хряк розжився!!!
РЕАЛЬНЕ ЖИТТЯ Показати IP 24 Лютого 2014 14:55
ХТОСЬ З ВАС спілкувався з Вітором ну і як Вам рівень ітелекту хочете щоб Ваші діти жили в країні яку він побудує, а мовчите ...... бо він ніх..іра не побудує не та людина. от і зіжте тепер, А Ваш гузьок скільки партій прєдав і вас прєдасть бігав від одних до других хто платив. предатілєй ніде не надо
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 18:26
А чому заступник голови облради Гузь не хоче почати люстрацію з себе, Бондаря, Вітра - вони що не були при владі??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus