USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олесь Доній на «Бандерштаті» підтримав новітніх політв’язнів

1 Серпня 2015 16:16
Молодих людей, яких вважають винними у вбивстві Олеся Бузини, підтримав під час фестивалю «Бандерштат» у Луцьку Олесь Доній.

Футболку з зображеннями Андрія Медведька та Дениса Поліщука, яких звинувачують у вбивстві Олеся Бузини, демонстративно надягнув під час гутірки у рамках першого дня фестивалю українського духу «Бандерштат» 1 серпня громадський активіст, колишній нардеп Олесь Доній.

З його слів, він відвідував судові засідання та зауважив, що ДНК хлопців не виявили у автомобілі, яким вони начебто їхали на справу. ДНК – це більше, ніж відбитки пальців.

Пояснення, які викладали адвокати, чомусь на суд не вплинули. Інформацію про те, що на момент вбивства Бузини, вони не перебували на території Києва, чомусь не перевіряють. Олесь Доній спілкувався з нареченими цих хлопців, і ті розповідали про обшуки вдома, після яких правоохоронці навіть не залишили їм копії протоколів.



«У 1990-му році, коли мене саджали у Лук’янівську в’язницю за те, що ми захопили університети, мені давали копію протоколу, а зараз – ні. Факти, які свідчать про те, що до справи є багато питань, які не відповідають основній версії слідства, існують», – зауважив Олесь Доній.

На його думку, ця справа та подібні їй свідчать про цілеспрямовані дії влади на дискредитацію патріотичного руху та його знищення. На підтримку нових політв’язнів він надягнув футболку з їхніми портретами та написом «Свободу патріотам».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Українка Показати IP 1 Серпня 2015 17:48
Добре не знаю автобіографії і т.д. Олеся Донія, але на даний час йому як державному політику і людині симпатизую...
Анонім Показати IP 1 Серпня 2015 18:51
мафія перемогла і не важливо, яке на даний момент у неї обличчя
грек Показати IP 1 Серпня 2015 20:24
доній говорити вміє гарно!!...чувак приїдь у рідну коломию і зроби щось там!!!
Анонім Показати IP 2 Серпня 2015 10:51
У 90 роках і до 2014 року правоохронні органи діяли в межах закону а зараз керують грузини то про які там протоколи йде мова. В Грузіі своіх опонентів саджали без суду і слідства то чому дивуєтесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus