USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Завтра НАБУ допитає Онищенка

21 Грудня 2016 14:43
Головного фігуранта газової справи Укргазвидобування Олександра Онищенка НАБУ допитає через Skype-зв'язок завтра, 22 грудня. Про це повідомив сам Онищенко на прес-конференції, яка відбулася 21 грудня.

Олігарх розповів, що раніше намагався передати заяви в НАБУ і в правоохоронні органи, повідомляє Кореспондент.

«Нарешті після того, як вони дізналися, що я буду проводити конференцію, вони погодилися на завтра на скайп-конференцію. Тому необхідні докази, які у мене є, я за можливості передам», - уточнив він.

Допит Онищенка призначений на 12.00.

Раніше в НАБУ також заявляли, що допит Онищенка через відеозв'язок можуть провести в найближчі дні.

Політик зазначив, що у нього відібрали все, тому він розкриє всі секрети. "Мене нічого не тримає, за що мене там можна тримати. Всі члени моєї сім'ї виїхали, на всіх заведені кримінальні справи... Тому я буду говорити про все", - сказав він.

Нагадаємо, в Україні на Онищенка заведено кримінальну справу за корупційними схемами з газом Укргазвидобування. Влітку Верховна Рада задовольнила подання на притягнення депутата до кримінальної відповідальності, а він, скориставшись депутатською недоторканністю, виїхав з України спочатку в РФ, а потім до Великобританії. Зараз він продовжує переховуватися за кордоном.

Не так давно Онищенко заявив про компромат на президента Петра Порошенка, зазначивши, що передав всі матеріали на президента до США. Онищенко звинувачує Порошенка в корупції, тіньових схемах, відкатах, «приватизації» Верховної Ради, заявляючи, що цілий рік таємно записував свої бесіди з Порошенком на годинник з диктофоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus