USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Онищенко відповів на звинувачення у державній зраді

1 Грудня 2016 14:00
Нардеп Олександр Онищенко заявив "Країні", що він передав американцям документальне підтвердження корупції Петра Порошенка, включаючи аудіозаписи, які він зробив на диктофон в годинах.

Народний депутат Олександр Онищенко ("Воля народу") прокоментував "Країні" звинувачення з боку СБУ в держзраді.

З його слів, звинувачення в державній зраді - це "реакція на мої заяви сайту "Країна" з приводу корупції, про те, як Порошенко просив мене купувати голоси депутатів".

"За моєю інформацією, представники АП дуже плідно попрацювали з медійним ринком напередодні виходу, щоб мінімізувати наслідки публікації, десь грошима, десь особистими проханнями через посередників. Найцікавішу інформацію я тримаю на потім. Сьогодні я зрадник батьківщини, а після неї я стану рукою Кремля. Немає жодних російських спецслужб, я працюю з американськими спеціальними службами. А це для Порошенка набагато гірше", - заявив нардеп.

В якості підтвердження, Онищенко надав "Країні" копії матеріалів, з яких видно, що його адвокати ведуть переписку з кримінальним відділом американського департаменту юстиції. Судячи з усього, йдеться про те, що Онищенко виявив готовність передати якусь інформацію американського уряду і у відповідь з Держдепу надійшла відповідь з роз'ясненням, як саме це можна зробити.

У листі йдеться про зустрічі 29 листопада Онищенка з прокурором кримінального департаменту Мін'юсту. Також повідомляється, що клієнт (Олександр Онищенко) погодився добровільно надавати інформацію представникам уряду США і відповідати на питання чесно і в повному обсязі.

Сам Онищенко сказав "Країні", що він уже передав американцям документальне підтвердження корупції Порошенка, включаючи аудіозаписи розмов з Президентом України. Зі слів нардепа, він записував розмови на спеціальний диктофон в наручних годинниках.

У коментарі "Країні" Онищенко додав, що чинна влада використовує СБУ для "чорного піару і захисту свого реноме".

Як повідомляла "Країна", після одкровень Онищенка про кеші від Порошенка, СБУ звинуватила його в державній зраді. 1 грудня на брифінгу керівник Головного слідчого управління СБУ Григорій Остафійчук заявив, що в діях Онищенка є ознаки державної зради. З його слів, СБУ проводить досудове слідство у рамках кримінального провадження за ст. 111 (державна зрада) КК.

Заява СБУ про підозру Онищенка прозвучала менш ніж через добу після того, як нардеп в інтерв'ю "Країні" розповів про те, як на замовлення Петра Порошенка здійснював підкуп нардепів.

Причому, як стверджує Онищенко, кеш для цих цілей йому видавали просто в Адміністрації Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 1 Грудня 2016 14:15
Ще один "чесний та справедливий"! А якого дідька мовчав тоді як лилися кошти рікою? А тепер як взяли за дупу і запахло смаженим то щось варнякаєш з надією врятувати свою шкуру та кошти! не поділився вчасно - тепер маєш проблему."борець "
КГБ Показати IP 1 Грудня 2016 14:31
Ще один Мельниченко зі своїми саморобними плівками знайшовся. Шахрай та і годі. Сподівається, що через так звані "політичні" переслідування його не зможуть повернути Україні. Про Порошенка та його команду ФБР та ЦРУ знають стільки, скільки сам про себе Порошенко не знає.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2016 15:00
країна бандюків: https://www.youtube.com/watch?v=DoBqU6AVvPI
123 Показати IP 1 Грудня 2016 17:05
Жлоб! Що не знав з ким поділитсь.чи кому передати? а тепер шукаєш компромат! і без твого компромату всі знають ціну порошенку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus