USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Оприлюднили подання на притягнення до відповідальності і затримання Савченко

20 Березня 2018 21:40
В Мережі опубліковано подання на притягнення до кримінальної відповідальності і затримання Надії Савченко.

Документи оприлюднив на своїй сторінці у Facebook нардеп Антон Геращенко. «Рекомендую всім думаючим українцям ознайомитися з документами, що я тут публікую і скласти свою думку про дії Надії Савченко, Володимира Рубана та інших їхніх спільників», – написав депутат.

Він зазначив, що за підсумком вивчення документів прийняв рішення голосувати за зняття з Савченко депутатської недоторканності і не голосувати за її затримання і арешт.

«Поясню чому: По-перше, не хочу створювати для неї образ жертви. Для мене вона не жертва, а правопорушник. А по-друге, вважаю правильним, щоб Генеральний прокурор Юрій Луценко, замість подання на арешт Надії Савченко, подав документи на згоду Верховної Ради на її примусове обстеження в психіатричній лікарні», – пояснив він.
Нагадаємо, Генпрокурор України стверджує, що нардеп готувала теракт в стінах парламенту і мала намір гранатами і мінометами підірвати будівлю, а з автоматів добивати тих, що вижили народних обранців. Він вніс до ВР подання на зняття депутатської недоторканності з Савченко. Після цього Верховна Рада виключила її з комітету нацбезпеки й оборони. Савченко закликала українців до військового перевороту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцьк Показати IP 20 Березня 2018 21:55
Це Геращенко з Луценко треба перевірити!
І цих теж до Луцьк Показати IP 21 Березня 2018 09:54
І цих теж перевірити потрібно, але Гадю Мертвечук в першу чергу. Але перевірка в дурці закінчиться довідкою, що ця особь неосудна, бо давноуже на обліку та має психічні розлади. А її потрібно судити, бо це є мразота на службі в ботксного презерватива.
Обыватель Показати IP 20 Березня 2018 23:45
Увидев заголовок, подумал опять санта барбара в раде,даже лень читать было ,как оно все достало.Но когда прочитал о псевдо терракте и способе его, как мне кажется это идеал, даже проникся уважением.
Гадьонка до Обыватель Показати IP 21 Березня 2018 09:57
Гадєнька уже что то визжать начала, про имитация, про то что все по нарошку ... Па*аль толстозадая, зря только за нее вся Украина заступалась и спасала. Га?ина!!!
небайдужий до твсіх Показати IP 22 Березня 2018 10:00
Дивіться засідання регламентного комітету, В кращих традиціях Вишинського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus