USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Партія Ігоря Палиці вимагає від уряду відновити всі пільги чорнобильцям

26 Квітня 2021 11:02
35 років минуло з часу аварії на Чорнобильській АЕС. На жаль, з кожним роком влада все менше думає про людей, які від неї постраждали. І все більше – про прибутки, які Чорнобиль може принести, заявив лідер партії «ЗА Майбутнє», народний депутат Ігор Палиця.

Як акцентує народний депутат, українцям розповідають про «нову точку росту», «зелений коридор» для туристів та будівництво сонячних електростанцій. Разом з тим, на сьогодні не виконуються 80% пільг для чорнобильців, які були скасовані урядом Арсенія Яценюка у 2014 році.

І хоча у 2018-му це рішення було визнане неконституційним, досі майже 2 мільйони чорнобильців залишаються без належної соціальної допомоги.

Читати ще: Уряд має відреагувати на проблеми пенсіонерів: партія «ЗА Майбутнє» вимагає підвищення мінімальної пенсії

«Депутатська група «Партія «ЗА Майбутнє» вимагає від уряду відновити пільги, законсервовані попередньою владою!

Крім того, ми пропонуємо терміново розглянути у ВР законопроєкти, які передбачають компенсацію лікування і вартості продуктів, безоплатне харчування дітей у школах та підвищення пенсій для чорнобильців», - наголошує Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
як завжди Показати IP 26 Квітня 2021 14:09
ті люди потрібні тільки коли біда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus