USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Партія регіонів припиняє діяльність у Луцьку

22 Лютого 2014 16:11
Рішення про розпуск фракції Партії регіонів у Луцькраді та припинення діяльності міської організації партії у Луцьку прийняв її голова, депутат міської ради Іван Смоленг.

Про це він повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини сьогодні, 22 лютого.

Депутат заявив про припинення діяльності міської організації Партії регіонів у Луцьку, а також про саморозпуск фракції Партії регіонів у Луцькій міській раді. Зі слів Івана Смоленга, під час найближчої сесії міської ради відповідну заяву нададуть міському голові та озвучать перед початком сесії. Іван Смоленг повідомив, що сьогодні спілкувався із депутатами Іриною Комлик та Тетяною Дементьєвою, рішення погодили одностайно. Депутат повідомив, що засуджує використання зброї у мирний час, адже як з одного боку барикад, так і з іншого - загинули люди. Іван Смоленг висловив співчуття родичам загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Показати IP 22 Лютого 2014 16:59
Щось я прозріваю від ПР комунікації Башкаленко аявляє що в області нема партії а в луцьку виявляється ще є :)))
лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 09:40
пізно прозріваєте ублюдки. Вас нищити треба за підтримання партійної, бандитської ідеології. Зникніть з терен української землі. Росия велика места все хватит. Сволрта !!!!!!!!!!!!
Ну ну до лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 12:53
Ідеологія — система поглядів, ідей, переконань, цінностей та установок, що виражають інтереси різних соціальних груп, класів, товариств, в яких усвідомлюються і оцінюються відносини людей до дійсності і один до одного, соціальні проблеми і конфлікти, а також містяться цілі (програми) соціальної діяльності, спрямованої на закріплення або зміну існуючих суспільних відносин. Якщо не знаєте. Вам би до школи, або продайте свій комп та йдіть пасти телят.
лучанин Показати IP 23 Лютого 2014 14:22
Ну ну - не тобі мене вчити, шмаркач сопливий. Ти придурку - фашистську і радянську ідеологію, знищення інакомислящих, також до цінностей віднесеш. Регіонали підтримувалу владу яка людину нізащо не рахувалв, грабила народ, державу. А ти ,свинота, про якісь цінності лепечиш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus