USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пояснили, чому переговори у «нормандському» форматі провалилися

30 Листопада 2016 10:02
Всі сторони переговорів у "нормандському" форматі розуміли, що у підсумку їм нема про що домовлятися, а тому зустріч стала лише формальністю.

Таку думку висловив колишній представник України у Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний, - передає 112.

З його слів, переговори стали тільки процесуальним моментом, причому такий результат можна було прогнозувати ще місяць тому.

"Я б просив звернути увагу на кілька моментів, які перебували за рамками Мінська. Перше - це заява міністра закордонних справ Франції Еро про те, що зняття санкцій з Росії є недалекоглядним. А це реакція міністра закордонних справ на внутрішню ситуацію, яка виникла у зв'язку з активізацією виборчого процесу. Друге - сьогоднішні заяви посла Франції в Україні пані Дюмон, яка характеризує ситуацію щодо можливих перспектив вирішення конфлікту війни на Донбасі. І третє - це ті переговори, які виникали у ці дні між європейськими країнами і Росією", - зазначив Безсмертний.

Зауважимо, 29 листопада у Мінську відбулися переговори міністрів закордонних справ країн "нормандської четвірки" - України, Франції, Німеччини та Російської Федерації - щодо врегулювання ситуації у зоні збройного конфлікту на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дуб М.М Показати IP 30 Листопада 2016 10:19
Потрібно такі зустрічі проводити за рахунок тих хто приймає в ній участь , а не за державний рахунок . Тоді буде результат ...!!!
скептик Показати IP 30 Листопада 2016 10:51
причина провалу переговорів - недостатньо жорстка позиція Франції і Німеччини щодо країни-агресора рашки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus