USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко «офіційно» став партнером Ахметова, – Саакашвілі

20 Серпня 2018 13:26
Усе написане у книзі позафракційного нардепа-утікача Олександра Онищенка про українського президента Петра Порошенка є «щирою правдою», заявив в інтерв'ю «Радіо НВ», розшифрування якого опубліковано 17 серпня, екс-президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі.

За його словами, Порошенко «втратив історичний шанс стати батьком-засновником нової України», передає "Гордон".

«Я просто ставив себе на його місце, я не міг взагалі це допустити подумки, що це міняється на якісь мільярди. Але його з цими мільярдами пов'яжуть, тільки-но він не буде президентом, на нього будуть справи в Америці, ось побачите, згадаєте моє слово, ми знову перетнемося. Його видадуть європейцям, йому нікуди буде тікати... Хто б не прийшов в Україну, навіть якщо це буде через договірняк, вони змушені будуть його судити. Його обов'язково посадять», – заявив Саакашвілі.

Він додав, що Порошенко «грабує українців через тарифи» й «офіційно» став партнером українського бізнесмена Ріната Ахметова.

«Те, що описано в книзі Онищенка, – все правда, все щира правда, я бував в Адміністрації Президента... Те, що він узяв хабарі і перерозподіляв ці хабарі через парламентаріїв серед політичного класу, серед опозиції, зокрема. Те, що у нього є склад грошей на першому поверсі Адміністрації Президента – я був у цій адміністрації, я можу підтвердити. За якийсь час я зрозумів це і довго не міг повірити своїм очам, що це відбувається... Так, у них є свій «общак», через який вони готівкою перерозподіляють гроші майже по всьому політичному класу. Вони купують усіх поспіль, збирають ці гроші через державні підприємства, через схеми на митниці, у податковій інспекції», – повідомив екс-президент Грузії.

Саакашвілі набув українського громадянства у травні 2015 року, а в липні 2017-го втратив його. У лютому 2018 року Саакашвілі вислали до Польщі як особу, що незаконно прибула з території цієї країни 10 вересня 2017 року. Зараз політик проживає у Нідерландах.

Онищенко написав книгу про Порошенка під назвою «Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора». Нардеп заявив, що в ній міститься серія ексклюзивних історій про персональну корупцію президента.

Сам депутат фігурує у справі про зловживання під час реалізації газу, видобутого за участю компанії «Укргазвидобування». За даними слідства, державі було завдано збитків на суму приблизно 3 млрд грн. Слідство встановило причетність до незаконної схеми 29 осіб, зокрема Онищенка. За інформацією Генеральної прокуратури, нардеп покинув Україну 2 липня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Реаліст Показати IP 20 Серпня 2018 14:00
Всі ви, *батьки нації*, насправді злодюги і брехуни. Ви гризетеся за мільйони і мільярди, а ми виживаємо. Ми живемо в різних світах. І давно вже зрозуміли, що і патрошенко, і Онищенко, і ти, мишаня - одного поля ягоди.
123 до Реаліст Показати IP 20 Серпня 2018 14:11
Всі вони в першу чергу злочинці, злодуги, вбиці на замовлення. Вони розікрали через схеми (приватизаційні сертифікати, ваучери тощо) Україну ще в 90-х. Одним словом - нечисть. Ще ніколи так бридко не відчував себе українцем.
Місько Показати IP 20 Серпня 2018 22:22
грузинський барига знову всe знає. Нeвжe цьому брeхуну, блаблаьля якого вжe й Грузія нe хочe бачити хтось вірить?Порошeнко нe святий, робить помилки. алe справи криміналтні нині відкриті нe на нього а на Саакашвілі. Який хочe господарювати над хохлами.
Євген до Місько Показати IP 21 Серпня 2018 05:58
Мерзенний порохобот.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus