USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко звільнив Філатова з посади заступника глави АП

11 Травня 2019 22:21
11 травня чинний президент України Петро Порошенко звільнив з посади заступника голови своєї адміністрації Олексія Філатова.

Відповідний указ за підписом глави держави оприлюднено на сайті президента.

"Звільнити Олексія Філатова з посади заступника глави адміністрації президента України", - зазначено у документі.

Олексій Філатов - один з ідеологів судової реформи, був призначений в АП в липні 2014 року і курирував правове забезпечення виконання конституційних функцій президента України в галузі судоустрою, розробку і впровадження судової реформи та представництво президента в судах.

Зазначимо, що чутки про звільнення Філатова з'явились ще на початку квітня поточного року. Указ прогнозували 21 квітня, однак тоді в АПУ чутки спростовували.

Як повідомлялося, Порошенко після поразки на виборах почав активно звільняти і перепризначувати чиновників. Своїх постів першими позбулися головний охоронець Порошенка Юрій Федоров і голова Нацради з телерадіомовлення Юрій Артеменко.

Привертають увагу вкрай невиразні причини цих звільнень, які об’єднує лише одне, – швидка відставка Порошенка, який чомусь хоче, щоб зазначені люди були подалі від нової влади і, можливо, слідства.

Нагадаємо, 22 квітня Генпрокуратура повідомила, що викликає для вручення підозр і допиту екс-голову Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника глави АП Олексія Філатова та екс-очільницю Нацбанка Валерію Гонтареву у справі злочинів олігарха-втікача Сергія Курченка. Ті, своє чергою, заявили, що не планують йти на допит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 11 Травня 2019 22:48
Скільки змін і реформ, ай Да Пєтька, ай Да зачищає шляхи, ай Да всеодно сядеш
Тьху Показати IP 11 Травня 2019 22:55
Підчищає обісрані хвости ,
всезнайко Показати IP 12 Травня 2019 07:57
позно петя пыть боржомы пора на нари

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus