USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Правий сектор Горохова офіційно переходить в опозицію до районної влади

16 Квітня 2015 14:56
Правий сектор Горохова оголосив, що переходить в опозицію до районної влади. Про це повідомляє Gorohiv.com.ua.

«В умовах зовнішньої загрози і з огляду на уроки революції Гідності усі сподівалися, що влада повернеться обличчям до народу. Але цього, на жаль, не сталося. Як і Україна, так і Горохівський район, перебуває під контролем олігархічних кланів. Змінюються лише обличчя при владі, але не змінюється її суть.

Усіх нас вже навіть не дивує, як зухвало призначають чиновників, зокрема, голів райдержадністрацій, констатуючи лише факт призначення їх на посади. Влада вважає, що краще за громади на місцях знає кого потрібно призначати, при цьому використовує методи попередньої влади і не руйнуючи старих корупційних схем», - написали активісти ПС на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук"

«Ми вважаємо, що лише в руках самої громади її доля та майбутнє. Будь-які питання (призначень, звільнення, висловлення недовіри тощо) горохівчани можуть вирішити тільки разом, а наше завдання максимально в цьому їм допомогти та сприяти.

Останнім часом деякі представники громадських організацій та жителів міста закидають Правому сектору лояльність до влади у Горохівському районі.

Тому ми, що Правий сектор-ДУК Горохова, офіційно заявляємо, що перебуваємо в опозиції до чинної влади. Разом з тим, наголошуємо, що пріоритетними напрямками нашої діяльності є створення добровольчих батальйонів територіальної оборони у Волинській області і допомога добровольчим батальйонам на сході України та солдатам ЗСУ на час бойових дій у Донецькій та Луганькій областях. Водночас закликаємо усіх свідомих громадян не реагувати на різні провокаційні публікації та плітки.

Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 19:42
В Сумах 90% призывников проигнорировали повестки из военкомата. В результате служить отправились 15 человек.
Екскурсовод Показати IP 16 Квітня 2015 20:24
ПС готується до місцевих виборів.
горох Показати IP 16 Квітня 2015 23:07
Нехай ще свою республіку створять!:)))
комбат Показати IP 20 Квітня 2015 05:01
Якщо, наш президент надає особливий статус східним регіонам, за вимогами терористів, чому таку дрібничку, як призначення голови РДА не може виконувати громада району.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus