USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Правий сектор» очолив новий керівник

20 Березня 2016 11:42
У грудні 2015 року колишній очільник "Правого сектора" Дмитро Ярош оголосив про вихід із організації та створення нового руху. Новим головою політичної партії "Правий сектор" став Андрій Тарасенко.

Про це повідомляє Радио Свобода з посиланням на заяву речника "Правого сектора" Артема Скоропадського.

З його слів, Андрій Тарасенко очолив політичне крило партії, організацією в цілому керує колегіальний орган з п’яти осіб.

У грудні 2015 року колишній очільник "Правого сектора", депутат Верховної Ради Дмитро Ярош оголосив про вихід із організації та створення нового руху. Тоді він зазначив, що постала необхідність участі у процесах державотворення без радикалізму.

Перед цим, 11 листопада 2015 року, Дмитро Ярош оголосив про складання повноважень провідника руху. Він заявив, що не може бути "весільним генералом" у "Правому секторі", тому змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією провід".

Згодом у "Правому секторі" зауважили, що заяві Дмитра Яроша про складання повноважень провідника руху передувало "неприйняття революційної стратегії".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Уляна Показати IP 20 Березня 2016 13:21
Без Яроша це вже не Правий сектор, а якийсь клон. Думаю, там тільки залишились люди залежі від олігарха.
ярош- зрадник правог до Уляна Показати IP 20 Березня 2016 15:23
Навпаки, там залишились люди непідвладні олігархам Якраз за Ярошом ідуть барани, бо він цілком під Коломойським і Наливайченко
Анонім Показати IP 20 Березня 2016 15:41
у мене враження,що ярош очолив правий сектор за бажанням олігархів для того,щоб використати радикальні сили в своїх інтересах і щоб вони не вийшли з-під контролю, а зараз їх потрохи будуть підчищати, але про це олігархічний зомбоящик мовчить
студентка Показати IP 21 Березня 2016 08:20
Правий сектор - це вже легенда.і історія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus