USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Президентську кампанію Гриценка спонсорує Сбербанк Росії, – The Underdog UnLawyers

8 Серпня 2018 18:49
Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко і його дружина Юлія Мостова підтримують активний діалог із представниками Російської Федерації, а в якості зв'язкового між ними виступає «Сбербанк Росії».

Про це заявили в траблшутінговой компанії The Underdog UnLawyers, передає видання «Комментарии».

Зокрема, згідно з опублікованою інформацією, Мостова нібито ледь не кожен день спілкується з главою «Сбербанку Росії» Іриною Князєвою.

«Одним з каналів зв'язку для них є Ірина Олексіївна Князєва, глава правління «Сбербанк Росії» в Україні, з якою Юлія Мостова спілкується буквально в щоденному режимі. Ірина Князєва - це хороший канал зв'язку. І Юлія Мостова, і Анатолій Гриценко, знайомі з нею не один рік, більше того, зважаючи на недавній кар'єрний ріст Ірини було б нерозумно не скористатися її можливостями», - написав траблшут компанії Володимир Коваль.

Він також повідомив, що компанія встановила зв'язок Ірини Князєвої з Дмитром Фірташем, які нібито беруть участь у фінансуванні президентської кампанії Гриценко.

За інформацією The Underdog UnLawyers, Князєва є вірним топ-менеджером Валерія Хорошковського, під частковим контролем якого знаходиться діяльність української дочки російського банку.

«Ірина супроводжує процес непрямого продажу банку своєму патрону. Це її роль, завдання і місія перебування на нинішній посаді. Валерій Хорошковський, в свою чергу, є бізнес-партнером Сергія Льовочкіна і Дмитра Фірташа, яких давно називають спонсорами кампанії Гриценка. Я здогадуюся, що кампанія Гриценко фінансуватиметься «Сбербанком России» через Ірину Князеву і можу це довести», - вказує Коваль.

Також він назвав простим піар-ходом недавню заяву СК РФ про порушення справи стосовно Анатолія Гриценка. Коваль зазначив, що справа була відкрита за фактом політичних заяв, які Гриценко зробив ще в 2014 році. Таким чином в компанії роблять висновок, що кандидата в президенти хотіли зобразити «жертвою режиму» і чи не головним ворогом Володимира Путіна в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2018 19:08
Не вiрю! Людина хороша, чесна!!
Ііі до Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2018 22:45
Ну раз таке як ти за гриценка, то все з ним зрозуміло...
Реаліст Показати IP 8 Серпня 2018 20:46
А хто спонсорує Петрика Потрошенка????? Чи тримаємось за владу руками, ногами, зубами і обгаджуємо всіх і вся, хто не з нами?
Ірина Показати IP 9 Серпня 2018 02:03
"...Про це заявили в траблшутінговой компанії The Underdog UnLawyers". Ду--у-у-уже надійне джерело!!!
лучанин Показати IP 10 Серпня 2018 11:20
Бехня, однозначно!
Василь Михайлович Показати IP 22 Серпня 2018 10:10
Шановний Анатолію Степановичу, серед чисельного списку кандидтів у президенти ви вселяєте найбільше довіри .Для більшої підтримки Вам необхідно (і не полінуйтесь особисто прочитати цих кілька рядків). Я ваш виборець,тому прошу не погордувати і прислухатись до моїх слів при всій Вашій заняйтості.Перш за все, опублікувати план (перелік) порятунку,відродження стратегічних для України підприємств, таких як Південмаш,ДП Антонов, КРАЗ та інші не менш важливі для держави та для її обороноздатності і для розвитку економіки Тут і про преференції, і про стабільне державне замовлення (особливо оборонне), і про робочі місця, і про інвестиціїї . Це для конкретних виборців, які працюють на тих заводах і які стануть вашими прихильниками. Ще одне, це газ українського видобутку - він повинен піти виключно для населення і виключно за доступними цінами.Цей перелік можна продовжувати.Хід думок зрозумілий.І найважливіше Опублікуйте список команди де буде казано хто і конкретно чому буде займати ту чи іншу посаду.Про про розвиток економіки і т.д. Вам не допоможе, бо піар говорунів дуже багато .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus