USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путін та Порошенко обговорили перший день перемир'я

6 Вересня 2014 17:58
Президенти України та Росії Петро Порошенко та Володимир Путін у телефонному режимі підбили підсумки першої доби режиму припинення вогню на Донбасі.

Глави держав констатували, що оголошене перемир'я загалом виконується сторонами конфлікту.

Заяву про зміст розмови двох президентів оприлюднила прес-служба українського лідера.

"Глави двох держав констатували, що режим припинення вогню в цілому виконується", - наголосили на Банковій.

"Петро Порошенко та Володимир Путін обговорили кроки задля надання припиненню вогню сталого характеру", - повідомили в Адміністрації президента України.

Крім того, в розмові йшлося про необхідність максимального залучення ОБСЄ до моніторингу ситуації і контролю за режимом припинення вогню, а також шляхи взаємодії щодо доставки української та міжнародної гуманітарної допомоги.

Напередодні Порошенко нагадав Путіну про спільну відповідальність за перемир'я на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ніка Показати IP 6 Вересня 2014 18:26
Пане Петре, добре притисніть Путлера до стінки! Наполегливо і послідовно!Воно таке мізерне, як шавка. І дуже брехливе.А бреше той, хто не має честі.А перед вами він конфузиться, бо знає про свою нікчемність.
Дончанин до Ніка Показати IP 6 Вересня 2014 19:05
Про кого из ваших союзников Тымчук еще не орал: "Он нас предал, ибо лег под Путина!", что в реальности означает то, что этот лидер стал адекватно оценивать ситуацию.
Анонім до Ніка Показати IP 7 Вересня 2014 07:26
коментар було видалено
баба параска до Анонім Показати IP 7 Вересня 2014 09:02
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 6 Вересня 2014 18:38
В статье, также как и в официальном сообщении, упущены следующие два пункта этого разговора: 1)Затрагивались вопросы, связанные с обеспечением доставки гуманитарной помощи жителям Донецкой и Луганской областей. 2)Состоялся обмен мнениями в контексте ведущихся консультаций о последствиях вступления в силу Соглашения об ассоциации Украины и ЕС для государств Таможенного союза. Случайно или нет это сделано, судите сами.
баба параска Показати IP 7 Вересня 2014 05:23
Де честь твоя, кремлівський зомбі? Ти в гаманець її запхав? Чи в материнській ще утробі Ти душу дияволу продав? Ти як пірат споров нашивки. Немов бандит на нас напав! Стріляти, криючись, з-за жінки У справжніх вояків почав Через кордон бомбити з "Градів" Й брехати підло: це не я!? Ти - вбивця! Раб кривавих гадів! Як тебе носить ця земля? ти думаєш,що надто сильний,переможеш? Що знову побратаємось з тобою? Та рідним стати знов мені не зможеш. Ми сильна нація,ми не здамось без бою! Тримайтесь,рідні,буде світлий час, Відродимо ми всі міста-руїни. Вже зовсім скоро Бог розсудить нас, І всі кати промовлять "Слава Україні"!
Дончанин до баба параска Показати IP 7 Вересня 2014 10:41
коментар було видалено
грифель до баба параска Показати IP 7 Вересня 2014 12:31
грады стреляют со всех сторон, баба. Смерть летает во все стороны, а не конфеты. И убивают с открытыми глазами. Не одно проклятие услышала бы ты там, ибо все они и ты - за войну, за убийства. Мир нужен людям, а у тебя - воспаленный больной мозг. Разве ты - женщина?
Дивіться Показати IP 7 Вересня 2014 12:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus