USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рішення про реєстрацію Клюєва та Шарія ухвалили завдяки Парубію та Порошенку, – Богдан

4 Липня 2019 07:40
Глава Офісу президента України Андрій Богдан зазначає, що рішення про реєстрацію екс-глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва та блогера Анатолія Шарія кандидатами в народні депутати ухвалила Центральна виборча комісія, яка «створена й управляється з Верховної Ради паном Парубієм і паном Порошенком».

У своєму коментарі, який було показано в ефірі низки українських телеканалів, Богдан зазначив, що це було зроблено на підставі рішення суддів Верховного Суду, яких призначив на посади попередній президент, пише Інтерфакс-Україна.

«Екс-міністра економіки пана Порошенка та екс-першого віце-прем’єр-міністра з питань економіки пана Клюєва об’єднують роки спільної роботи в уряді, тому вважаємо, що всі вимоги мітингувальників варто направити до керівництва однієї політичної партії, яка зацікавлена в дестабілізації ситуації в Україні», – зазначив глава Офісу президента.

Богдан наголосив, що на сьогодні відбувається «активізація аудиту діяльності пана Порошенка і його оточення з приводу розкрадання бюджетних коштів, привласнення державного майна, ухвалення незаконних рішень і розпоряджень».

«І метою проведення відповідних мітингів є відволікання уваги від цих розслідувань», – вважає він.

Богдан закликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і в. о. глави СБУ Івана Баканова надати всю необхідну інформацію для ухвалення законних рішень, пов’язаних із реєстрацією тих чи інших кандидатів на виборах, а також щоб відповідні органи дали оцінку застосування сили проти журналістів і закликів до повалення влади, які звучали на мітингу в центрі Києва 2 липня.

2 липня на майдані Незалежності відбулася акція протесту проти рішення Верховного Суду та Центральної виборчої комісії про реєстрацію Андрія Клюєва та Анатолія Шарія кандидатами в народні депутати України на позачергових виборах 21 липня.

Акція зібрала близько тисячі людей, включно з великою кількістю журналістів, громадських активістів та деяких політиків.

Увечері 3 серпня стало відомо про те, що ЦВК скасувала реєстрацію Клюєва та Шарія кандидатами в депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1223 Показати IP 4 Липня 2019 07:49
Шановні! Вже Порошенка немає при владі 3 місяці. При чому тут він. Покажіть свої результати будь-якої корисної роботи.
Анонім Показати IP 4 Липня 2019 10:38
Если бы Шарий безвылазно жил в Украине 20 лет,всё равно бы нашли причину не пускать его на выборы.Сказали бы что у него ноги разные,одна правая,а другая левая)
123! Показати IP 4 Липня 2019 10:54
Ну це вже і сміх і гріх. До чого тут Порох?
32раз до 123! Показати IP 4 Липня 2019 11:28
А при тому, що такі рішення приймають люди, яких він поставив на посади! А ще при тому, що за 5 років не посадив жодного сєпара і тепер вони починають вилазити!
123! до 32раз Показати IP 4 Липня 2019 12:21
ЦВК скасувало реєстрацію цих двох. Я надіюсь це заслуга Пороха, по твоїй логіці ... ?
32раз до 123! Показати IP 4 Липня 2019 20:32
Ну як 5 років не вистачило, то надійся і далі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus