USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Романюк не хоче Бандери біля РАЦСу

27 Грудня 2011 18:34
Пам’ятник лідеру українських націоналістів Степану Бандері встановлювати на майдані біля луцького РАЦСу недоречно.
Про це в інтерв’ю Volynpost розповів міський голова Микола Романюк.

На думку мера, не треба сваритися через пам’ятник Бандері. «Я це вже казав, і свою думку не змінюю – цьому пам’ятнику не місце біля РАЦСу. Прийнято рішення, є багато охочих бачити такий пам’ятник, але люди повинні зібрати гроші на нього», - стверджує Микола Романюк.

Він також прокоментував ініціативу волинського комсомолу щодо встановлення в Луцьку пам’ятника Сталіну. «Ну, ще Сталіну! Аякже! Доки говоритимуть про Бандеру, доти говоритимуть про Сталіна», - каже мер Луцька.

«Тоді Сталіну пам’ятники не ставили. Тоді сама партія засудила Сталіна. Ясно, що тоді ідеологія така була. Леніну пам’ятники ставили. Хоча я цього теж не вітаю», - прокоментував Романюк нагадування про власне комсомольське минуле.

«Я навіть скажу, може, дещо крамольну річ – я проти пам’ятників Тарасу Шевченку у кожному місті. Одного разу я був на Чернечій горі, де Шевченко похований. Це запам’яталось на усе життя, бо місце дійсно особливе. А коли ці пам’ятники тиражуються, це вже не те», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
SERGEY Показати IP 27 Грудня 2011 22:44
Кожному покидьку - по пам'ятнику
Знаючий Показати IP 27 Грудня 2011 23:19
Коли цього "прихватбанківського комсомольця" свободівці підловили на крадіжці бюджетних коштів - він "благословив" ВИДІЛЕННЯ 150 ТИС НА ПАМ'ЯТНИК!. А за що тепер його Боря нагнув? Миколо Ярославовичу, де і на чому вас підловила інша сторона? Чи не сподобався матеріал Калахана?
ІЗЯ Показати IP 28 Грудня 2011 00:13
Це свободівець Калахан, розкривши суть "буратіно", викливав спротив пам'ятнику Бандері?!! Пропоную альтернативу - пам'ятник С. Бандері на основі фундаменту "Буратіно"
Місце Показати IP 28 Грудня 2011 02:15
Памятник Степану Бандері можна поставити у центрі на земельному трикутнику,де зараз стоять новорічні ялинки. А че елкам можно, а Бандері ні!Дуже вдале місце. У львові на одній площа ж стоїть три монументи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus