USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Романюк заветував «відставкове» рішення

2 Грудня 2011 15:45
Микола Романюк заветував рішення міської ради щодо дострокового припинення повноважень Президента України Віктора Януковича та Верховної Ради України.

Про це повідомили у прес-службі Луцької міськради.

Таким чином, вказане рішення зобов’язали внести на повторний розгляд міськради.

Нагадаємо, міська мерія 35-а голосами (для ухвалення рішення потрібно щонайменше 26 голосів, - «ВН») підтримала звернення про складання повноважень Верховною Радою та Президентом.

Довідково:
Наразі для подолання вето міського голови потрібно 34 голоси депутатів.
До слова, у серпні цього року депутати не змогли набрати необхідної кількості голосів, аби подолати вето міського голови на проект рішення про перейменування 27 вулиць Луцька
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Іван Козолуп Показати IP 2 Грудня 2011 15:47
Звичайно ж Романюк заветує будь яке рішення проти свого кормильця. Романюк з Клімчуком же ж ставленики нинішнього режиму.
АВАТАР Показати IP 2 Грудня 2011 17:01
А в нашій країні по іншому не можна. Диктатура наступає! Люди, ховайтесь,а краще втікайте з цієї країни. Українцям тут буде зле.
*** Показати IP 2 Грудня 2011 17:12
а на шо реально вплине "рішення міської ради щодо дострокового припинення повноважень Президента України Віктора Януковича та Верховної Ради України"? Вчить Конституцію і Закони. Є передбачені методи - організовуйте та використовуйте. Але простіше "прийняти рішення" і сидіти далі в раді, а виборцям лапшу вішати - ми ж хотіли, а нам не дали!
Лучанка Ніна Показати IP 3 Грудня 2011 00:04
Правильно зробив. Так би зробив кожен хто б був на його місці.
правдоруб Показати IP 3 Грудня 2011 13:22
клоуни-депутати готові приймати любі рішення-про перейменування вулиць,про припинення повноважень президента і т.д. тільки б нічого не робити.Наприклад залучати іенвестиції,створювати нові робочі місця,шукати спонсорів для побудови сміттєпереробного заводу,організувати роздільний збір сміття і т.д
Лучанин до правдоруб Показати IP 3 Грудня 2011 19:39
100% Що клоуни, то клоуни! Тільки от в цирку хоч дітки сміються, а тут зовсім не до сміху...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus