USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку буде вулиця Юлії Тимошенко

17 Серпня 2011 18:50
Луцька міська рада 17 серпня затвердила рішення про перейменування 27 вулиць Луцька з лютого 2012 року.

Відповідне рішення депутати проголосували після більш як п’яти годин обговорення. За перейменування проголосували 28 депутатів, троє були проти 3, по одному утримались та не голосували і разом у залі перебувало 33 обранців.

Вулиця живої опозиціонерки

Найбільше часу – близько трьох годин, зайняло обговорення перейменування вулиці Лазо на вулицю Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, таку пропозицію подав від депутатської групи «Місто майбутнього» депутат від Фронту Змін Олександр Пиза.

Депутати кілька раз ходили на перерву. Міський голова Микола Романюк не хотів ставити питання на голосування, адже Статут міста дозволяв давати міським вулицям лише імена померлих людей. Врешті, коли йому пригрозили висловленням недовіри, Романюк поставив питання на голосування.

Спочатку рішення не прийняли – до кворуму не вистачало одного голосу. Та після ще однієї перерви і повторного внесення пропозиції на голосування з 35 депутатів 26 проголосували «за», 5 проти та 4 не голосували. Рішення прийняли.

Історичне сміття – геть

Голова комісії з перейменування вулиць Сергій Григоренко зазначив, що перейменують вулиці у лютому 2012 року – аби необхідні кошти передбачити у бюджеті наступного року. Виготовлення табличок пропонуються розпочати вже в січні 2012 року.

Крім цього депутат запропонував передбачити рішенням виділення коштів в бюджеті 2012 року на першочерговий ремонт перейменованих вулиць.

Під час полеміки з опонентами у якості контраргументу Григоренко вирішив використовувати фразу начальника Волинського УМВС В’ячеслава Ходирєва, сказану якось ним у розмові з журналістами.

«Радянський Союз був збудований на брехні, на такій брехні…», - цитував Григоренко.

«Ну, вона така, що говорити не може – дефекти мови має, зовні така, як курка. Але це ж не дає підстав людину посилати. Розібрався, хвоста накрутив – кобилу знайшли», - навів іншу цитату депутат-регіонал Іван Смоленг, зазначивши, що це мова також «нашого генерала».

Депутат Андрій Осіпов процитував політичного діяча і філософа Ніколо Макіавелі, зазначивши, що якщо є нагальна необхідність заподіяти якусь незручність чи зло, то це треба зробити, бо лише втратиться час, а ситуація погіршиться.

Депутату смішно


Натомість колега депутатів по фракції Юрій Корольчук розсміявся над деякими новими назвами вулиць. Мовляв, вулиця Цукрова – бо цукровий етнічний буряк, вулиця Садова – наш національний продукт, а шпитальна – в честь українського героя Шпиталя?

Депутат каже, що вулиці перейменовувати необхідно, втім варто працювати лише над відверто антиукраїнськими назвами.

«Хто не знає Чкалова? Ми б війни не виграли, якби він не підняв дух. Я не проти аби якісь можна перейменувати. Але хай буде історія», - зазначив Юрій Корольчук.

Він зазначив, що вулиці Пролетарська та Колгоспна варто залишити для історії. Натомість депутат Святослав Боруцький та Павло Данильчук нагадав, що «колгоспи пограбували мільйони українців, а пролетаріат проголосив свою диктатуру».

Спитайте людей


Депутат Тетяна Дементьєва (Партія регіонів) каже, що «приймати чергове рішення – це зробити чергову помилку, адже не спитали думку жителів».
Про те, що жителів треба питати, зазначив і депутат Леонід Лаба, а також голова громадської ради при міському голові Петро Верзун. Він зазначив, що у статуті Луцька передбачено консультації з громадськістю і минулого разу при перейменуванні вулиць соціологічні опитування були.

З такою думкою погодився і міський голова, який зазначив, що до міської ради після опублікування інформації в ЗМІ до мерії надійшло 20 звернень та 150 підписів проти перейменування. Загалом під перейменування «підпадають» близько 4 тисяч людей.
«Я не проти перейменування, але проти приймати 27 вулиць. Спілкувався з людьми, істориками – вони просять: дайте ще час, залучіть більше людей», - говорив Романюк.

Мер каже, що й гроші, які буцімто мають піти на благоустрій перейменованих вулиць, поки що ніхто не рахував.

Що пропонували

Поряд з уже озвученими пропозиціями під час сесії депутати пропонували й інші варіанти наречення вулиць.
Так депутат Павло Данильчук на прохання луцької організації «Пласт» пропонував перейменування вулицю Горького на Пластову. Однак пропозицію не підтримали.
Також депутати проігнорували пропозицію депутата Корольчука щодо виключення з переліку вулиці Колгоспна, Колспоспний провулок, Невського, тощо для перейменування.

Микола Романюк запропонував прийняти рішення за основу та відправити його на громадське обговорення, однак рішення пройшло в цілому, тобто без подальшого обов’язкового громадського обговорення.

Отож з 1 лютого 2012 року будуть перейменовані наступні вулиці:

вул. Бабушкіна на вул. Шпитальна,
вул. Горького на вул. П’ятницька гірка,
вул. Доватора на вул. Християнська,
вул. Кірова на вул. Петра Болбочана,
вул. Колгоспна на вул. Садова,
пров. Колгоспний на пров. Садовий,
вул. Котовського на вул. Холодноярська,
вул. Краснодонців на вул. Князів Острозьких,
вул. Куйбишева на вул. Олексія Шума,
вул. Невського на вул. Цукрову,
вул. Олега Кошового на вул. Балка,
вул. Орджонікідзе на вул.Митрополита Андрея Шептицького,
вул. Пролетарська на вул. Рогова,
вул. Радгоспна на вул. Григорія Гуляницького,
вул. Свердлова на вул. Покальчуків,
вул. Тухачевського на вул. Андрія Марцинюка,
вул. Тюленіна на вул. Петра Могили,
вул. Уляни Громової на вул. Йосафата Кунцевича,
вул. Фрунзе на вул. Степана Кривенького,
вул. Щорса на вул. Олександра Богачука,
вул. Чкалова на вул. Івана Кожедуба,
вул. Баумана на вул. Петра Маха,
вул. Пархоменко на вул. Яблуневу,
вул. Лазо на вул. Юлії Тимошенко,
вул. Радіщева на вул. Срібну,
вул. Земнухова на вул. Князів Ружинських,
вул. Панфілова на вул. Архітектора Метельницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 67
Cемен Показати IP 17 Серпня 2011 18:59
Писець! Най Юлька по своїй вулиці пройде, може, диви, й ніжку скрутить.
VSC Показати IP 17 Серпня 2011 19:15
Все свободны. Самые большие проблемы города решены. Ура.
НЕюля. до VSC Показати IP 18 Серпня 2011 00:37
!! точно.
АДЕКВАТ Показати IP 17 Серпня 2011 19:24
улица в честь юлии тимошенко явление временное.как и памятник бандере.надо бороться с президентом (вором шапок) но не методом переименования улиц.тем более тимошенко личность сомнительная с привкусом аферизма и "гнили".лучани,принимайте решения и делайте выбор головой а не сердцем.нас украинцев очень легко обмануть!!!
Хлопохрюн Показати IP 17 Серпня 2011 19:24
Юлице Тимошенко быть!!!
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 19:39
Загадка. Жили-булы дид та й баба. Тай выпадково знайшлы черЭп дЫнозавра. Та й був вин з трьома зубамы тико(остальныйи погребены историей). Та й пришли вченийи. Тай сказалы однозначно!, шо то йе череп пращура свидомых украйинцив. Такый соби ДиноУкр!!! А хто не згидний - той москаль!! Слава Краю!!!
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 19:42
ТАй питаннячко тойи загадкы: а де ж то вшистцейе видбувалося? (пэрша видповидь - у Львививци(добавым самий правильный украЙинськый суффикс), чи мо у Франкивську?, чи мо у Тернопиливци?) Нэвжэ в Луцьку??
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 19:49
Та й мораль тойи загадкы: Всяк Що йЕ в Зэмли нАйдене з трьома зубамЫ и старше 100 000 питсот мульйонов рочкив - то йе пращур свидомого украЙинця (бо три - то йе трызуб и песець!!)) А хто нэ згидный - той йе московытый тюрок. Де логика? Та нихдэ, бо песець. И все!!! Даешь Юлицу Тимошенко в Луцке!!! Давайте выйдем да помитингуем! Слава Краю!
Oleg1982 Показати IP 17 Серпня 2011 20:02
В "Щирих" українців завжди нюх на псевдо героїв. Я за Тимошенко, але не потрібно з неї робити ангела мученика. Вже раз з Ющенка зробили.Людина рветься до влади, і аж ніяк не думає про Україну (хіба що про свої інтереси в Україні), а ми як ті холопи виціловуємо ноги ПАНІ
проти вул. Тимошенко до Oleg1982 Показати IP 17 Серпня 2011 20:25
наш народ і ср.юку лизати буде, аби платили
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 20:02
Та й ще казочку розкажу вам, шановни лучаны. Жив-був соби этакий-соби дядя Сэм. Та й захотив вин захопыты весь свит(зачеркнуто-свидому тай незалежну украйину). Та й задумав вин и йак то зробыты - треба "посраты" всих зи всимы. Тай трэба попрацьюваты над мовойу, тай историюйею. Слава Краю!! НажЫво слава!!
Exaboto Показати IP 17 Серпня 2011 20:02
клоуни
Oleg1982 до Exaboto Показати IP 17 Серпня 2011 20:09
Камеді клаб відпочиває. Спочатку умертвили Тимошенко,щоб назвати вулицю, потім змінили Статут міста
Андрій Показати IP 17 Серпня 2011 20:04
краще б щось корисне для громади зробили. це ж скільки часу, скільки злоби треба було витратити щоб знайти всі ці вулиці (з комуністичним минулим), більшість з яких були побудовані за радянського союзу.
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 20:12
Тай посварыв дядя Сэм украйинцив, руских, белорусов (роздилЫвшы йих на таборы: какилы, коцабэ,бульбаши).Тай шо тут говорыты - дажэ украйинцив "посрав" миж собой, роздирывшы йих на два таборы("украйинци vs московытые тюрки" с т.з запада укр, "бандэровцы vs вменяемые"-с т.з. вост укр.)
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 20:20
Та й пока каклозавры, думав дядя Сэм(ему перевели) "сруться" с коцабамЫ(ему тоже перевели), я потихоньку-потихоньку(изи-изи) ентих рашинз(коцабэ+какилы+бульбаши+++ много других) полюблю в попу. Но так нежно, что они будут в экстазе визжать(какилы - например, задумал дядя Сэм, только то и будут делать, что митинговать и "каклосраться" - его термин) Слава Краю?
не розумію Показати IP 17 Серпня 2011 20:21
ужас, бідні ті люди що будуть жити там, і мати в паспорті таке написане. люди то давайте може хай напишуть ікону Юлії з косою, і будемо на неї всі молитися, вона ж така с...а
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 20:37
Что задумал дядя Сэм - то и есмь.(( На Украине - сплошной каклосрач. Куда не глянь - сплошная "война" между "швидомитами-бандеровцами" и "коцабамэ-тюркамэ московытыми". ПИЧАЛЬНО, АДНАКА... (((
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 20:44
Че-то я все-таки думаю, что "швидомизм" - это болезнь, навязанная сми(основанная и управляемая на просто-эмоциях жителей("мэшканцов" зап.укр) и кратчайший путь к деградации способности индивидуума МЫСЛИТЬ. ИМХО
Prikrasna Показати IP 17 Серпня 2011 20:45
Бред самашедшева...
Тетянка Показати IP 17 Серпня 2011 20:48
ІМХО та не буде тої вулиці. таку бучу підняли аби по всім ЗМІ розтрубити. і все. далі діло не піде.
Oleg1982 Показати IP 17 Серпня 2011 20:54
На громадське обговорення назву нової вулиці КОЗЛІВ,на честь обраних народом ДЮПЮТАТІВ. Думаю що всі підтримають ідею
123 до Oleg1982 Показати IP 18 Серпня 2011 07:52
я двума руками за!!!!!!
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 20:56
Потому что большинство в "свидомизме" НЕ ВЫДЕРЖИВАЕТ НИКАКОЙ ЛОГИКИ, И НИКАКОЙ ВМЕНЯЕМОЙ КРИТИКИ. То, что украинцы пошли практически от динозавров-а потом все народы от них(главное москали), что украинцы строили пирамиды(египтяне отдыхают в рабочем тамбуре),воевали и с древнеримлянами и дремнегреками(а где москали были,не родились еще). Да что тут говорить - сам Моисей был украинцем "щырым", да водил украинский народ по пустыне(гнетенный еще нерожденными пока москалями) и ДАЖЕ ХРИСТОС (прости, Господи) - был потомком украинцев, со слов презика-дента Ющенка, пращуры САМОГО ХРИСТА были "укроведами" некими. Куда вы катитесь в мыслях, Украинцы?? Извините, ничего личного. ИМХО просто. Наболело. Переживаю за Украину.
ліберал2 Показати IP 17 Серпня 2011 21:10
Svidomiy, давно у психіатра консультувались? Можливо, Тимошенко і не заслужила славу як ефективний державний діяч, проте як бороць з режимами, і політичний десидент напрацювала не на одну назву вулиці імені я.. Думаю зайвий розголос і спротив проти дій режиму у такий період зайвим точно не буде..
ліберал2 Показати IP 17 Серпня 2011 21:12
Щодо вулиці "Козлів", ідея, як на мене непогана, а вулицю Колгоспну на "Кровосісів" треба перейменувати..
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 21:26
А как насчет "мовы"?? Мова, такая, как я ее помню много лет тому БЫЛА ПРОСТО ПРЕКРАСНАЯ!!... А сейчас что? С подачи дяди сЭма нагенерировали вагон и маленькую тележку "гавно-слов". Я так понимаю, в сути своей, основная цель(как составляющая тактика "посрать" какилов между собой и со всеми) "гавнозасрания" мовы - абы нЭ було схоже на москальский язык(обосремся-но главное шоб до соседа вонь дошла). Как насчет авто? нет "автивка". Как насчет женщина-продавец, например? Да хули нам, кабанам, добавим суффикс(абы не так как у москалей) и будет "продавчыня". Че тут говорить, славная мэм Тимошенко - это премьерка, премьерчЫня(сми трубили).А что насчет сообщество - "кнайпа". А зачем обзывать фото "свитлыной"(во всех же языках фото,но и в москальском тоже,пИчаль).т.д. Даешь не отановимся и будем в унисон петь дядясЭмовским лэнгвидж оффисерам. Пойдем, как они задумали, дальше. "Я йе дивчинчыня-свидомчыня, мене зовуть Тетянчиня(Оксанчыня,Натальчыня)не так как у москалив), а мо й Тетянчинчиня, я йе свидомчинчиня, працювивкаюча продавчинчинею в магазынивци и йиздяючивкая на маршрутивци-маршрутививци. А ще я маю хлопцививця,Сергиивця(Игоривця,Иванивця), а може й Сергиививця, який любивкайе на джыпивци-джыпививки издивкаты" Извините, наболело. Все ИМХО.
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 21:29
To "ліберал2 давно у психіатра консультувались?" Это Вы хамите? Или как?
ліберал2 Показати IP 17 Серпня 2011 21:43
Я запитую, просто адекватна людина, на мою думку, таку маячню писати не буде.
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 21:53
"ліберал2" Сочувствую Вам, "адекватна людина"
Тарас Показати IP 17 Серпня 2011 22:08
Невже лучани не розуміють,а також обрані ними деякі депутати,що проголосували за таке рішення,що це піар групи Осіпова-Бондарука,бо скоро вибори,а їм ой як хочеться замалюватися перед вищим керівництвом БЮТа,що вони,начебто, "тримають" в руках міську раду,щоб в подальшому бути включеними в списки.Та їм сама Юлька до одного місця,головне попасти в парламент,а хто там буде лідером,то для них неважливо.Парламент - ось мета бондаруків-осіпових!А їх недалекі колеги по фракції їм сьогодні в цьому допомогли,хоча після виборів будуть позаочі тупо обсміяні:-))) Не думав,що луцькі бютівці як стадо баранів,не думає зовсім.
Антоніна Показати IP 17 Серпня 2011 22:10
Оце в нас в Луцьку депутати!!! Ганьба такій вулиці. Сміхота
Знайка Показати IP 17 Серпня 2011 22:12
Я- проти!!!! Є люди достойніші!!! І взагалі, що вона зробила для Луцька, щоб мати таку честь?!!! Цікаво чи в Дніпропетровську така вулиця є!?
balalaika Показати IP 17 Серпня 2011 22:14
Миколо Ярославовичу!!! Всі адекватні лучани з вами! Пропоную одну з вулиць назвати вулицею Миколи Романюка, бо він зробив для міста та мешканців набагато більше ніж підсудна... не зважайте пане голово, кірєєв їм суддя... достойного святкування дня міста та незалежності! Пам"ятайте, купка люмпенів це не вся громада, доречі, всі знають хто за кого голосував... вдавіться потвори!!!
лучанин Показати IP 17 Серпня 2011 22:16
Шановні депутати, у вас взагалі клепки нема. Що ви робите? Потім знову будете проситися, щоб вас взяли у депутати? У вас що немає проблем більше? Батьківщина - не наша
Ющенко Показати IP 17 Серпня 2011 22:17
Слава Тимошенко!
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 22:17
Априори рад за тех, кто обременен интеллектом, и способен понять едкий сарказм, и как он несоотносится с сабжом(заголовком). И, конечно, искренне сочевствую гражданам, таким как "ліберал2". Ничего личного. Просто наболело. Удачи всем вам, лучане и украинцы!
КаЛьОк Показати IP 17 Серпня 2011 22:20
Допоки будуть такі коментарі - доти будуть і такі рішення депутатського корпусу...Незнаю за що давати назву вулиці Ю.В.Тимошенко????Невже у нас бракує героїв, які своїм життям рятували інше життя і давали приклад героїзму для нас???Депутатам варто б було задуматися над чимось суттєвішим для своїх виборців, а саме покращеням інфраструктури міста, збільшення робочих місць, благоустрій території. В міськраду проходять ті люди, в яких на думці не ЛУЧАНИ, а "порішать, пропихнуть, рейдернуть"...А між тим ще й створити прецедент типу оце перейменування)))..
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 22:33
Обидно ТО, что под зап.Укр заложена мина отложенного действия. дядясЭмовские лэнгвидж офисеры и хизтори ПэРэ офисеры превзошли себя. Просто превзошли себя! А че тут удивительного, вроде-бы, казалось? А удивительно ТО, что без помощи мЭстных продавцов родины не обошлось. Иначе не смогли бы они кольнуть зап.Укр в САМОЕ СЕРДЦЕ! Держись, зап.Укр!
Тарас Показати IP 17 Серпня 2011 22:37
Невже лучани не розуміють,а також обрані ними деякі депутати,що проголосували за таке рішення,що це піар групи Осіпова-Бондарука,бо скоро вибори,а їм ой як хочеться замалюватися перед вищим керівництвом БЮТа,що вони,начебто, "тримають" в руках міську раду,щоб в подальшому бути включеними в списки.Та їм сама Юлька до одного місця,головне попасти в парламент,а хто там буде лідером,то для них неважливо.Парламент - ось мета бондаруків-осіпових!А їх недалекі колеги по фракції їм сьогодні в цьому допомогли,хоча після виборів будуть позаочі тупо обсміяні:-))) Не думав,що луцькі бютівці як стадо баранів,не думає зовсім.
Микола Показати IP 17 Серпня 2011 22:41
осіпов з бондаруком такі ж самі піарщики як і юлька,нічого дивного,що вони протягнули за вуха це голосування.
Svidomiy Показати IP 17 Серпня 2011 22:43
Ту админы. Читаю ваш сайт давно. Переживаю за Украину. Родом оттуда. Но че-то прорвало, когда увидел, что "нема" больше бед, чем посотрясать воздух в квадрате(в кубе - я математик)).Сотрясали воздух и раньше - НО зачем в квадрате-то? И в кубе? Господа, волынские журналисты, просьба заведите мне блог и перенесите тудЫ все вышенаписанное, ок?
serafim Показати IP 17 Серпня 2011 23:55
Міняти треба не вулиці,а міську раду поки вони ще більше дров не наломали.Порушення законів,порушення регламенту міської ради,повне інгорування думки лучан,повний ідіотизм в прийнятті рішень...І це лише невеликий списочок:)Усім зрозуміло також,що наш мер вже "політичний покійник".Тільки трохи налякали імпічментом,одразу з переляку об....ся. Чомусь згадав байку:"Втекли психи з психлікарні,біжать по Луцьку,думають де б сховатися.Бачать попереду будинок з написом Луцька міська рада.Один з психів каже: "Сховаємось там!".Його товариш йому заперечує: "Друже ТАМ не можна,там такій самий ДУРДОМ як наш,різниця лише у тім що тих психів зовсім не лікують":)))
Kapitoshka Показати IP 18 Серпня 2011 00:12
я в шоці!!! Тимошенко - психічно-неврівноважене воно. для чого називати вулицю в честь такої психопатки, до того ж вона ще жива, а вулиці називають посмертно... Може то Яник щось готує?))
ПРОХОЖИЙ Показати IP 18 Серпня 2011 07:37
Затея с переименованием улиц дошла до апогея в момент , когда решили присвоить одной из них имя Тимошенко . Идиотизм , показывающий уровень мышления , образования и воспитания наших местных грушевских , плевако и струве. Наслушавшись в своих "лексусах" шансона , насмотревшись дома дурных сериалов , они будут делать все - чтобы ничего не делать .Переименование улиц - самое доступное занятие - по их уровню развития .И вписывается в тему "розбудови України" .Люди , неспроможні добудувати сраного моста - протягом десяти чи більше років , не посоромились подарувати лучанам вулицю Юлії Тимошенко . ВОНА працювала , тепер працюють ВОНИ. Така "праця" - краща за люстрацію. Щось за люстрацію мовчать .Велика частина депутатів - або комсомольсько - комуністичні ідеологи , або ті , хто слухав таких ідеологів , розкривши рота . І мислення , і вчинки в них відповідні .Серед "бувших" бігають молдоді "реформатори" , що в своєму житті не прикрутили й гачка на вбиральню - бо не знають - як . Їм , мабуть , ті назви вулиць сверблять найбільше .Я , власне , не проти зміни багатьох назв , але вулиця Ю. Тимошенко - це піар , безглуздя , тимчасовість . Напевно , наші депутати перевідпочили та перегрілися під закордонними сонцями.
Robocop Показати IP 18 Серпня 2011 08:11
Щось у Олександра Пизи не туди повернулося, що такі пропозиції робить! Дуже шкода!
Іван Олексндрович Показати IP 18 Серпня 2011 08:29
Таких депутатів як у Луцькій міськраді треба міняти. Вони на чолі з Пустовітом дорвались до влади і роблять неадекватні речі. За лучан взагалі забули. Їх не цікавить думка лучан, п до виборів були " ласкавими котиками "
Костя 33 Показати IP 18 Серпня 2011 08:36
Бедные депутати,сидят и не знают куда "влупить" громадськи кошти, всё зделали в городе, проблем нет, осталось только это. Я ещё не удивлюсь если по кошторису окажеться что таблички золотие.
Кацо (італ.) + (наголос на перший склад) Показати IP 18 Серпня 2011 08:37
А чому лише вулицю перейменовують?!! Неподобство! Треба застосувати комплексний до підхід до справи. Пропоную: напочатку весь ближлежачий чи стоячий мікрорайон назвати отим іменем. Перейменувати річку, яка поруч протікає (можливо менш смердітиме). А на завершення - місто Луцьк на Тимошенкоград!!! P.S.Депутати оцього скликання вже ввійшли назавше в анали історії і незабаром стануть героями телепередачі: Ты Неповеришь!
Лучанин. Показати IP 18 Серпня 2011 09:10
Хай називають,все правильно бо Тимошенко вже скоро буде покійна повірте мені.Офіційно вона не витримає тиску і станеться інсульт або самогубство!!!!
Алла Показати IP 18 Серпня 2011 09:19
Якщо перейменованим вулицям обіцяють ремонт та перейменуйте вул. Львівську. А то такий стан вулиці позорить Львів, який буде приймати Євро.
Макс Показати IP 18 Серпня 2011 09:23
Не думав,що Пиза такий недалекий,я просто в шоці!Знаючи його особисто,переглянув ставлення до нього як до недоумка,руку при зустрічі подавати не буду,бридко.......
Олександр Показати IP 18 Серпня 2011 09:38
Ганьба.
Кате Показати IP 18 Серпня 2011 10:05
Ну для чого так ускладнювати життя.
МРТ Показати IP 18 Серпня 2011 10:11
Шо они там курят? или нюхают?? Всех этих обдолбаных в наркодиспансер!! Всем срочно пройти флюрографию!!! и клизму для профилактики, может дерьмо в голове немного промоет!
))) до МРТ Показати IP 18 Серпня 2011 11:22
сорвали вопрос с языка, да ))) подложили мэру подарок под 100 % вето и возможность выглядеть на их фоне не-идиотом, да и все
лучанка Показати IP 18 Серпня 2011 11:38
Треба всіх депутатів від Бют пересилити на вулицю Тимошенко
Юрий Показати IP 18 Серпня 2011 12:42
Я живу на вулиці С.Лазо в м.Луцьку. Всі жителі вулиці проти перейменування. До нас навіть журналісти приходили і брали на цю тему інтервю. За що нам така відзнака, нехай краще дорогу зроблять і каналізацію, яка постійно забита.
Алкоголік Показати IP 18 Серпня 2011 12:45
А мені цікаво, що думають люди які живуть на Лазо? А Чкалов що вже їм поганого зробив? Безглуздішого заняття чим перейменування вулиць для депутатів немає, ями хай позалатують, хто їх вибирав? Виїзджають на псевдопопулярності ВОНЕЇ.....
немісцевий Показати IP 18 Серпня 2011 14:12
однозначно, вулиці чекістів треба перейменовувати (окреме "спасибі" за Холодноярську). Вулиці слід називати іменами тих людей, котрі причинилися до розвитку Луцька, або ж видатних людей, що в цьому місті проживали. Але чи саме Тимошенко... - це як когось за життя проголосити святим.
Свідомий Показати IP 18 Серпня 2011 15:30
Дурні хохли та малороси - знайте, якщо посадять Юльку, то незадовго прийдуть за вами... Тому щоб попередити 30-ті роки ХХ-го століття, тому і треба цю вулицю !!! Попитайте що в Білорусі робиться - саджають в тюрми за меленьку підозру в антипатії до Лукаша та до діючої влади. Білорусь перетворюється на поліцейську державу.. - СКАЖІТЬ, ВИ ЦЬОГО ХОЧЕТЕ, ЧИ МОЖЕ ПОПЕРЕДИТИ РОЗВИТОК ТАКИХ ПОДІЙ В НАШІЙ ДЕРЖАВІ ???!!!
батіг Показати IP 18 Серпня 2011 16:01
Що тут неясного, ЮТ - політичний вязень, і ми волиняни повинні допомогти їй перемогти
Волинянин Показати IP 18 Серпня 2011 18:12
Правильтно депутати зробили, в Луцьку буде вулиця Тимошенко - на зло ригіналам комунякам комсомольцям... Ця вулиця буде їм усім нагадувати. коли Юлька прийде до влади(незагорами той час), то ви всі будете ховатись по норам, кремлівські дуполизники
Уважний Показати IP 18 Серпня 2011 21:19
Правильно зробили. Вся Україна тільки про це і говорить. Тимошенко потрібно захищати, не захистимо її прийдуть і за пєльцами і за іншими мудрецями-мислителями
Не ведущийся Показати IP 19 Серпня 2011 18:54
Та я смотрю тут просто "национализм"....Какая Тимошенко,что она сделала во время своего премьерства???Деньги снова надо с бюджета стырить,Переиминовывайте,продажные тва.и....История у нас всех одна и нех... ее менять под свой лад!
Лучанка до Не ведущийся Показати IP 23 Серпня 2011 20:19
Якраз то і ТИМОШЕНКО, А НЕ Янукович!!!
Лучанка Показати IP 23 Серпня 2011 20:18
І Я ЗА ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦІ! ЯКШО ШЕ НЕ ЗРОБИЛА, ТО Я ВВАЖАЮ,ЩО В ПОДАЛЬШОМУ (після такого вчинку) точно,що зробить, більше ніж всі мери разом взяті..., потр. хоч якось протистояти нинішній владі, Луцьк-західне місто, українське, ми за вільну, українську Україну і тому ЦЕ ПРАВЕЛЬНЕ РІШЕННЯ І БЕЗ ОПИТУВАННЯ МЕШКАНЦІВ ВУЛИЦІ! А ЩЕ РІВНЕ ЯКЩО ПІДТРИМАЄ ЦЮ ІДЕЮ, ТО БУДЕ СУПЕР, нехай розуміють трохи ті,що при владі зараз,що в державі ще є свідомі українці, молоді та хоч трохи але ще патріоти своєї країни, нам потрібно бути силою, а не ворогами, краще Юля ніж Яник!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus