USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Російські націоналісти на свій ризик висловили підтримку Україні

6 Листопада 2014 11:16
Під час проведення “Русского маршу” у місті Кьонігсберг (відомому також за "совковою" назвою Калінінград) російські націоналісти категорично засудили зовнішню політику РФ у відношенні України, а також дії російського керівництва на Сході нашої держави.

Так, 4 листопада 2014 року кьонігсбергська організація Балтійський Авангард Руського Супротиву (Б.А.Р.С.), у рамках щорічного святкування у Росії Дня народного єднання організувала “Русский Марш”, участь у якому взяло близько 35 націоналістів у віці до 25 років. Під час проведення заходу його організатори, зокрема керівник згаданої структури – Оршулевич Олександр Володимирович, як справжні російські націоналісти висловили дійсно братську підтримку українському народові та закликали усіх, хто став свідком маршу, до відновлення у Росії монархії під егідою Руської православної церкви за кордоном на зміну КДБшній РПЦ.

Попри численні попередження керівництва Б.А.Р.С. щодо запланованих підлабузниками Кремля провокацій, не дивлячись на рекомендації щодо невідвідування заходу тими прибічниками організації, хто не впевнений у своїх силах і переживає за своє життя, захід все ж таки відбувся. Однак, як тільки учасники маршу почали свій рух, у колоні з’явилися близько 100 агресивно налаштованих прихильників так званої “Новоросії”, переважно з числа байкерів, “ряжаних козаків” та “безформного натовпу місцевого бидла” (зі слів учасників заходу), обвішаними георгіївськими стрічками та з прапором однієї із самопроголошених “народних республік” у руках.



Після завершення процесії націоналісти провели мітинг, під час якого їх відразу взяли у кільце агресивні “опоненти”. З метою попередження сутички між націоналістами та прихильниками кремлівського проекту поліція вивела націоналістів через безпечний коридор до власного автобусу. Проте жодного провокатора так і не затримали, що вказує на готовність Кремля у будь-якій формі придушити свідомість не лише у своїх пролетаріїв, але й у свідомих російських націоналістів.

Попри це організатори акції вважають, що в епоху тотальної інформаційної брехні прикордонний Кьонігсберг стане новим Доном у боротьбі із системою.

Варто зазначити, що під час проведення “Русского Маршу” у Москві російськими націоналістами, з метою висловлення свого справжнього відношення до так званої “Новороссії”, було проскандовано гасло: “Слава Киевской Руси – Новороссия, соси!”.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЯНИ ПОЧАЛИ ПІДОЗРЮВАТИ ПУТІНА В НЕЧЕСНІЙ ГРІ. ОПИТУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 12:38
Молодці! Зайве свідчення того, що справжні російські патріоти - це не вата, не совок, не чеченські найманці-бойовики, а ось такі молоді хлопці, які ціною свого фізичного здоров'я та свободи готові виборювати правду та підтримати братів! Слава справжнім російським Патріотам, які не лягли під хутінський режим!
чок до Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 05:48
ерунда. У немцова и то больше поклонников.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus