USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За заклики про примирення з Донбасом Савченко намагалися закидати яйцями

24 Липня 2016 13:54
Народного депутата Надію Савченко в неділю, 24 липня, під час виступу в Одесі активісти намагалися закидати яйцями.

Про це повідомляє кореспондент Української Служби Інформації.

Під час виступу на «Антитруханівскому майдані» на Думській площі Надія Савченко мало приділила увагу акції одеситів проти мера і зазначила лише те, що вони повинні вирішувати проблему зі своїм мером самостійно.

Проте Савченко багато говорила про загальноукраїнські проблеми. В першу чергу, вона закликала до примирення з непідконтрольними Києву регіонами Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, раніше народний депутат від партії "Батьківщина" Надія Савченко вже неодноразово заявляла, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР та вибачитися перед Донбасом. Натомість українці у соцмережах гостро розкритикували таку ініціативу нардепа.

Також Савченко сказала, що в даний момент в Україні немає необхідності вводити воєнний стан і сказала, що в такому випадку ситуація стане ще гіршою.

«Військова операція, яку керівництву країни вигідно називати антитерористичної, - це, по суті, і є неоголошена війна. Якщо зараз ввести воєнний стан, то з бюджету будуть красти ще більше грошей, а будь-які громадські акції, в тому числі, і ваш майдан, стануть незаконними. Воєнний стан потрібно було оголошувати в 2014 році, а зараз все що залишається – добиватися миру», - запевнила Савченко.

Не всім слухачам сподобалися ці заяви, деякі активісти кричали, що сепаратистів треба знищувати, а не миритися з ними. А двоє активістів навіть спробували закидати Савченко яйцями. Яйця пролетіли повз її голови і потрапили в банер за її спиною. Метальників оточили городяни і поліція. Після словесної перепалки правоохоронці відвели їх з Думської площі.

Як повідомлялося раніше, депутат Верховної ради України Надія Савченко, раніше засуджена в Росії у справі про вбивство російських журналістів в Донбасі, заявила в інтерв'ю Deutsche Welle, що "не хоче, але повинна" стати президентом України. І такі заяви все частіше лунають на противагу її несприйняття українським суспільством як національного героя, який прийде і врятує всіх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Противно Показати IP 24 Липня 2016 14:14
Противно, що усе у цій країні проплачено : і виступ Надії, і несприйняття її промови, так званими "патріотами" на проплаті. Хтось буде суперечити? Шавок не натравлять, то ніхто і рота не відкриє задаром. Пам'ятаю, це було не так давно, коли я протестувала проти героїзації Савченко, то мені ледь горло не перегризали за неї. А що зараз? Чому ми такі дурні і продажні? Це ж наша країна. Ми її своїми руками розвалюємо. Кому потрібна ця війна? Олігархи заробляють на ній шалені гроші, а дурні українці мітингують за її продовження, за свої смерті заради нових доларових мільйардерів в Україні.
SS до Противно Показати IP 24 Липня 2016 15:40
Нехай заробляють нехай багатіють ,але Україну не продамо! Як можна з ворогом миритись? Як вовк з бараном помириться- да ніяк! Савченко завербована путіном зрадниця! Якщо ДНР і ЛНР хочуть примирення то нехай наколіна стають всі кричали расея расея щось сибір несподобалась де майже вся західна Україна сиділа по 10 років назад хліба хочуть смачного продажні тварюки. ми вижили виживем і жити будем генетека така ! Слава Волині!
Володимир до Противно Показати IP 24 Липня 2016 17:19
Що ти мелеш, чому ми розвалюємо країну?тому що не визнали що савченко все правильно говорить? мізки вкювчай, савченко це троянський кінь і до неї так і потрібно відноситись.
Противно до Володимир Показати IP 24 Липня 2016 18:47
Порадила б про свої мізки попіклуватися, якщо не бачите розвалу країни.
Сергій до Противно Показати IP 24 Липня 2016 19:13
Мені ніхто не заплатив але я бачу що це тупа баба як і Тимошенко.
ТАтьяна до Противно Показати IP 25 Липня 2016 11:53
Согласна с Вами!Полное отсутствие причино-следственной связи в цепи событий! Когда человек начал говорить дело , его уничтожают , потому , что он больше не служит усилению хаоса и лжи! Когда разбойники принимали веру христианскую, они начинали страдать от того греха , который был раньше с ними вместе! Видимо такая жизнь на планете Земля - стремиться к свету и одновременно опускаться в тьму для просвещения темноты!
Ніка Показати IP 24 Липня 2016 14:27
Щось не те співає ця пташечка...І хто її такому навчив, невже Путін з Медведчуком?
Анатоль_ до Ніка Показати IP 24 Липня 2016 15:23
Надя тримайся!!!
валентина до Анатоль_ Показати IP 24 Липня 2016 19:15
не яйцями скоро її закидають гамном після таких заяв
alexander Показати IP 24 Липня 2016 15:18
Провокації, звичайно, можуть мати місце.Але якщо ситуацію в зоні АТО перевести у стратегії гри, то все вказує на те, що домовлятись треба, перш за все, з лідерами ДНР-ЛНР на рівні парламентарів; потім результат виносити на дипломатичний (міжнародний) рівень. Кожний отримає те, що йому припадає. Війна може бути останнім аргументом.
іфвапролджє Показати IP 24 Липня 2016 15:18
що співає правду каже а ми слава україні кричимо далі докричались вже до повної слави
Нікам Показати IP 24 Липня 2016 15:47
Правильно вона каже, воєнний стан треба було встановлювати в часи коли гинули тисячі під Іловайськом та Дебальцево а зараз воєнний стан вигідний владі, яка бачить що все валитсься народ готовий повстати, а оголосивши воєнний стан будуть заборонені любі демонстрації та управлятимуть військові.
побудьте Показати IP 24 Липня 2016 16:01
в іі шкурі а тоді побачим що заспіваете патриоти вср*ні.
Марія Показати IP 24 Липня 2016 16:05
Надійко Ми в тебе віримо,і не тільки ми,Запоріжжя,Дніпро,Львів,і багато ще міст і областей нашої багато страдальної неньки України ( багато страдальної не від Росії,і не від сепаратистів,а від негідників які сміють називати себе активісти,депутати,та ще всякими розумними термінами,а Ти справжня наша і все що кажеш це дійсно правильні кроки до миру,а всю оцю напівграмотну сволоту не слухай не варто
Піп до Марія Показати IP 24 Липня 2016 17:28
Амінь.
Ніці Показати IP 24 Липня 2016 16:14
Не те співає пташечка? Так вам добре воювати? Ваші рідні там були? Чи вам так добре, коли в країні війна, і ви думаєте воювати вічно? Так чи інакше, а проблему Донбасу силою не вирішити. А, значить, потрібно шукати мирні шляхи, чого "керівництво" держави вкрай не хоче - на другий день миру всі прийдуть до Києва і запитають - чому ж так погано ми живемо, де обіцяне покращення? А на війну все списати можна. Якось так воно виходить, що мир нікому не потрібний - ні гаранту, ні уряду, ні частині зазомбованого шароварними політиками люду. Якось так виходить....
віе Показати IP 24 Липня 2016 17:35
Продажне
Пр Показати IP 24 Липня 2016 21:26
Надя алкоблаженна
1234 Показати IP 25 Липня 2016 00:01
От поляки не простили - хто виграв? А колись у США помирились Схід іЗахід - і хто виграв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus