USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Савченко: народні депутати «зливають» пів-України

13 Грудня 2016 07:00
"Україні не потрібні лідери терористичних організацій "ДНР" Захарченко і "ЛНР" Плотницький в ролі народних депутатів у Верховній Раді", - заявила народний депутат України Надія Савченко в ефірі телеканалу NewsOne.

"Нам не потрібні, можливо, Захарченко та Плотницький у Верховній Раді, але чому нам там не потрібен шахтар, який може стати народним депутатом, який відпрацював на шахті 20 років, який знає свою промисловість? Чому він не може стати навіть міністром, знаючи свою галузь? Чому там не може бути якийсь землероб? Ви думаєте, що на Донбасі всі сепаратисти? Новонароджені і ненароджені діти теж - теж сепаратисти?", - заявила Савченко.

Політик підкреслила, що не можна всіх жителів окупованих територій називати сепаратистами, їм потрібно просто показати іншу сторону України.

"Я колись пояснювала людям, що, якщо ви вважаєте сепаратистами бабусю, яка стоїть з прапорами, хлопця зі зброєю або шахтаря без зброї, ви можете їх розстріляти. Але якщо ви бачите 7-річну дитину, яка тримає той же самий прапор"ЛНР/ДНР", ви будете в неї стріляти? Ні, не будете. Тому що дитина робить це неусвідомлено. Так покажіть дитині іншу сторону. Покажіть дитині іншу сторону України. Скільки можна розповідати, що там одні сепаратисти?", - додала вона.

При цьому депутат підкреслила, що на сході України присутні сепаратисти і російські війська, однак там є і українці, які потребують допомоги.

"Там є сепаратисти, там є росіяни, російські війська, які стріляли в мене, і я це знаю. Але там є і українці, які просять нашої допомоги. Так врешті-решт, ми вибираємо "впряглись і боремося", а якщо немає, визнайте, що ви просто "зливаєте" пів-України. І це така державна позиція наших народних депутатів, але це не позиція українців", - підсумувала Савченко.

Декілька днів тому Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Савченко таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР". Зустріч була присвячена питаню обміну полонених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думка Показати IP 13 Грудня 2016 09:25
Що це за словєсний понос вона несе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus