USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Савченко – це інформаційна бомба, яку закинули росіяни, - Геращенко

26 Січня 2017 14:00
Поява в інформаційному просторі України народного депутата Надії Савченко була ініційована спецслужбами Росії.

Про це в ефірі skrypin.ua заявив народний депутат Антон Геращенко, інформує 24 канал.

«Савченко – це інформаційна бомба, яку розкрутили росіяни, вкинули в інформаційний простір України, тому що наш інформаційний простір не захищений. Навіть найкращі журналісти країни іноді роблять деякі речі, які я не можу коментувати. Але вони виконують завдання російської пропаганди, думаючи, що вони роблять хороші речі для України», – заявив нардеп.

Він водночас додав, що розрахунок Кремля щодо Савченко не виправдався.

«Савченко вкинули в інформаційний простір України, щоб вона була інформаційною бомбою, але не розрахували масу заряду і інші моменти», – зазначив Геращенко.

Політик додав, що Україна даремно обміняла «двох мерзотників на одну Савченко», оскільки за російських військових можна було вимагати звільнення більшого числа заручників.

Окрім того, раніше думку про те, що Путін використовує Савченко для дестабілізації ситуації в Україні висловила російський опозиційний політик, організатор антивоєнного руху Ольга Курносова.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Варто нагадати, нещодавно Савченко заявила про здачу Криму в обмін на Донбас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Корінний лучанин Показати IP 26 Січня 2017 14:43
ХА-ХА-ХА!!! - це до пана Геращенка!!! Народним депутатом Савченко стала завдяки Юлії Володимирівни. Про це вся УКРАЇНА знає, тут і розкручувати не було чого росіянам. Росіяни могли (100%) підкинути Савченко деякий компромат на українських можновладців,який був втаємничений від любих українців, яких наша влада розвела як ЛОХІВ ЖИТТЯМ ПО НОВОМУ!
АС до Корінний лучанин Показати IP 26 Січня 2017 16:10
Тоді як поясниш той факт що Савченко на майдані людей відмовляла протестуати а потім з смазкою для збої беркут рушниці змащували і її беркут не чіпав бо в червоній куртці була на б тубі все є подивись
123 Показати IP 26 Січня 2017 15:39
Антон штопаный.
Кастрюлька Показати IP 26 Січня 2017 15:57
Скрипiн то той пiд@раз, що вкрав грошi на Громадському?
Перехожий Показати IP 26 Січня 2017 17:15
Мдааа... а ще кілька місяців тому була першою медійною персоною і ПОЛТВ"ЯЗНЕМ №1. Півради ходило в футболках "Free Savchenko", українські чиновники не вилазили з цією темою з ПАСЄ. А чим тепер Надя вам не така? Правду не ту говорить, що вам потрібно? От корупціонера-Мосійчука (факт хабарництва зафіксовано на відео) випустили з українського СІЗО без суду і слідства, зам'явши справу і це вас всіх чомусь не колише зовсім. Ще раз переконуюсь, що правий був Гебельс коли казав: "Дайте мені ЗМІ, і я зроблю з суспільства стадо свиней". Вам про дорогий долар "впарили", про високі тарифи "впарили"... про все впарили, а ви і далі вірте зомбоящикам. Безнадійна нація.
Корінний лучанин Показати IP 26 Січня 2017 17:36
ДО ПЕРЕХОЖОГО: "Безнадійна нація." - і ти в тому числі, якщо УЗАГАЛЬНЮЄШ ! Який розумний заднім числом !!! Була темою №1 , тому що треба було показати ПУТІНА ворогом №1 для УКРАЇНИ. А ПЕТРО під цією маркою поспішив дати ГЕРОЯ УКРАЇНИ. ЦИМ САМИМ ЗНЕЦІНИВ ЦЕ ВИСОКЕ ЗВАННЯ. Треба сказати , що у нашому суспільстві НЕ ВСІ ДОВІРЯЮТЬ " ЗОМБОЯЩИКАМ", як ви кажете. Це ще велике питання довіри. Я інфу 10 раз перевірю і співставлю з іншими джерелами інформації.
Донбасс Показати IP 26 Січня 2017 21:23
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus