USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путін використовує Савченко для дестабілізації ситуації в Україні

12 Січня 2017 18:28
Кремль може використовувати переговори про обмін полоненими з позафракційним народним депутатом Надією Савченко, щоб дестабілізувати політичну ситуацію в Україні.

Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловила російський опозиційний політик, організатор антивоєнного руху Ольга Курносова.

"Кремль постійно намагається дестабілізувати українську владу. І заради цього він готовий піти на багато що. Тому не здивуюся, якщо Кремль піде на якісь поступки Надії Савченко в обмін полоненими, щоб показати слабкість української влади", - зазначила Курносова.

За її словами, в Росії зараз вкрай суперечливо ставляться до Савченко.

"Треба визнати, що тональність висвітлення Савченко в російських ЗМІ змінилася на 180 градусів", - підсумувала Курносова.

До слова нагадаємо, Савченко опублікувала списки українців, які перебувають в полоні на окупованих територіях Донбасу, а також в Росії та включеному Криму.

В СБУ попереджали Савченко про неприпустимість публікації списків полонених українців на територіях ОРДЛО.

Тим часом, за фактом розголошення народним депутатом Надією Савченко прізвищ зниклих і полонених українських військовослужбовців може бути порушене кримінальне провадження.

На думку політичного експерта Миколи Мельника, народний депутат Надія Савченко опублікувала список полонених зниклих безвісти для того, щоб пропіаритися і отримати додаткові голоси на півдні і сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Січня 2017 20:06
Хтось в нас в під'їзді нас-ав. Це певно Путін!
Да Показати IP 12 Січня 2017 20:13
Ну це ясно . В нас теж .певно пуиін
Череп В. Показати IP 12 Січня 2017 20:40
Нашим народнообраним дуже вигідно свою провину по стану справ в державі на когось повісити . Поганому танцюристу , щось мішає ...
коп Показати IP 12 Січня 2017 20:47
Путин хеа,путин зеа,путин падла енивеа
Дол Показати IP 12 Січня 2017 21:15
Доляр по 29 Путін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus