USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Савченко заговорила про здачу Криму в обмін на Донбас

18 Січня 2017 08:51
Визволення Донбасу мирним шляхом призведе до здачі Криму, заявила народний депутат Надія Савченко в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Щодо того, що це буде зроблено мирним шляхом, щодо того, що Росія не витримає санкцій - то це обов'язково буде здача Криму. На якийсь певний період, як завжди, це відкладеться в довгий ящик", - заявила вона.

Савченко також зазначила, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна за столом переговорів.

"Як би не кричали і не рвали на собі вишиванки деякі народні депутати, скільки б вони не кричали, що ми не здамо. Вони повинні відмовитися від Криму. Він зараз залишається невизнаною окупованою територією. Крим - це чергове Придністров'ї. І щоб не зробити Придністров'ям ще й Донбас - вони будуть робити це так, що залишать окупованим Крим і заберуть Донбас. Іншого мирного шляху я поки що не бачу", - впевнена народний депутат.

Нагадаємо, 10 січня Савченко оприлюднила списки заручників на непідконтрольних владі України територіях Донбасу, українських політв'язнів, утримуваних у російських тюрмах і в окупованому Росією Криму, а також список осіб, яких керівництво "ДНР/ЛНР" хоче отримати від української сторони.

У Службі безпеки України назвали опубліковані 10 січня списки некоректними.

11 січня народний депутат Надія Савченко опублікувала "скоригований" список.

Своєю чергою радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт заявив, що Савченко порушила низку норм українського законодавства, опублікувавши свій список полонених. Найближчим часом СБУ дасть "правову оцінку того, що вона зробила".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 18 Січня 2017 09:40
Хто це ?
Патріот77 Показати IP 18 Січня 2017 09:50
Давайте краще цю "падругу" назад в рашку відправим чи в качанівський "виховний" заклад!!!! А то вже достала російська агентура в Києві!!!!
Дональд Показати IP 18 Січня 2017 10:29
К*рва продажна
правда тут Показати IP 18 Січня 2017 12:12
Кому не байдуже, не полінуйтеся, прочитайте цю статтю в якій по поличкам все розкладено і ви зрозумієте ху із ху. Зробите висновки куди нас тягнуть і в що.... http://www.pravda.com.ua/columns/2017/01/13/7132125/
тут тези правди Показати IP 18 Січня 2017 12:17
кому ліньки читати все, ось тези: Річ у тім, що немає таких норм права, які дозволяють агресору висувати умови припинення вчинюваного ним злочину. У такій ситуації норми права стають похідними від права сили. Хто сильніший, той диктує свої умови припинення війни, і під них будуть створені норми права. Власне, така стратегія і відображена в Мінських угодах. Задекларовані в них зміни до Конституції України, особливий статус ОРДЛО, закон про амністію сепаратистів – це і є легітимізація того, що зараз поза законом, тобто злочинних дій агресора та його умов перемир'я – читай, повільного знищення України. Отже, ми не говоримо про "мирні перемовини в правовому полі". Ми маємо нав'язування умов злочинця-агресора та створення під них законів. далі Мета перемовин між жертвою злочину і злочинцем – прощення від жертви та зменшення вимог до суворості покарання зловмисника, а з боку злочинця – відшкодування завданої шкоди та вибачення. Це і є поступки з боку жертви та злочинця в конфліктах-злочинах – навіть коли вони носять міжнародний характер. Натомість перемовини про припинення російського вторгнення перетворились на нав'язування Україні-жертві агресії – умов подальшого вчинення злочину агресором. Жертва злочину "має право" обрати спосіб знущання над собою. І це подається як неминуча поступка у перемовинах заради миру. далі Втома війною може наштовхнути на думку, що варто йти на будь-які умови, аби зупинити війну. Зрештою, ми розплачуємося життями наших героїв. І що таке в порівнянні з людськими втратами – "норми права" або шматок землі? До такої позиції суспільство постійно підштовхують різні громадські "мирні" ініціативи та "мирні" плани. І чим сильнішими стають ЗСУ, тим більше з'являється "мирних" ініціатив з ідеями про поступки України на шляху до миру.
Анонім Показати IP 19 Січня 2017 11:43
причина всього - затягування еуропою запровадження жорстких санкцій проти парашії. еуропу більше цікавлять власні економічні інтереси, а не покарання агресора і дотримання демократичних міжнародних норм. наслідки такої беззубої політики еуропа відчує у найближчому майбутньому, оскільки гібридна війна буде поширюватись далі на схід. не виключена подальша агресія у інших регіонах на заході

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus