USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Савченко вперше прокоментувала своє виключення з «Батьківщини»

17 Грудня 2016 17:15
Народний депутат України Надія Савченко заявила, що коли вона йшла у політику, то чітко розуміла, з чим їй доведеться зіткнутися.

Про це вона ексклюзивно розповіла телеканалу NewsOne.

Нагадаємо, 16 грудня стало відомо, що фракція партії ВО "Батьківщина" у Верховній Раді вирішила виключити нардепа Надію Савченко зі складу об'єднання, мотивуючи це тим, що принципи і політичні переконання народної обраниці і "Батьківщини" не збігаються.

"Мої колеги і всі, хто при владі, багато говорять, тільки ось обіцянок своїх не виконують. Коли мені запропонували вступити в партію, я розуміла ситуацію і знала, з чим мені доведеться зіткнутися. Тому те, що мене виключатимуть з партії і те, що зі мною згодом буде, я знала. Те, що Адміністрація Президента вже отримала наказ зробити все, щоб мене знищити, заарештувати, а якщо не вийде, то повісити на мене все, що вони хочуть. Ну або просто знищити фізично. Я до цього готова, і знаю числа і дні, коли це відбуватиметься. Я не безглузда, і я все розумію. І можу прорахувати усі їхні кроки. Мене не лякає і не дивує той бруд, який відбувається в нашій політиці", - заявила Савченко.

При цьому вона підкреслила, що людям треба навчитися відрізняти те, що говорять з екранів, від прямих дій: "Коли президент говорить про патріотизм, а не хоче звільняти патріотів, хоча може це зробити".

"Українська дипломатія на весь світ кричить, що у нас Росія ворог. Проте продовжують вести торги з тією ж Росією і терористами. Чому вони не хочуть сказати, що у нас не АТО, а війна?! Адже це означатиме, що Росія ворог, а не агресор або супротивник. А з ворогом треба розривати усі стосунки, у тому числі і дипломатичні. Ось вони і обманюють людей вже третій рік поспіль. Я це терпіла, але втомилася і вийшла сказати, все як є", - відзначила Савченко.

За її словами, люди вже починають розуміти, що відбувається насправді: "Незабаром усі зрозуміють, що і попередня влада була злочинною, і нинішня така ж".

Савченко також розповіла, що неодноразово намагалася зустрітися з президентом Петром Порошенком, навіть писала офіційну заяву на прийом.

"Проте мені досі не подзвонили з АП і не сказали, що на моє звернення відреагували. Адже воно досі актуальне", -підкреслила політик.

Відносно виключення з "Батьківщини", то, за словами Савченко, це рішення було прийняте спокійно.

"Ми поговорили з Юлією Тимошенко і розійшлися цілком спокійно. Ми обоє прекрасно розуміємо ситуацію", - розповіла Надія.

За словами Савченко, її колеги не підтримують проведення переговорів з лідерами "ДНР/ЛНР" : "Тому ми вирішили, що нам краще піти різними політичними шляхами".

Крім того, народний депутат розповіла, що переговори з цими людьми ("ДНР/ЛНР", - ред.) спочатку були складними: "Ми обмінялися звинуваченнями, але зрозуміли, що треба починати чути один одного і працювати на результат".

Екс-заступник командира танкової роти Іван Начовний безпрецедентно різко висловився на адресу скандального депутата Надії Савченко, яка не вважає ватажків «ЛНР-ДНР», винних у загибелі сотень українських солдатів в зоні АТО, терористами.

Про це повідомляє dialog.

Начовний вважає, що остання заява Савченко говорить про нездатність політика «розділити добро і зло», а також про зраду багатьох українців, які до останнього активно підтримували її під час ув’язнення в російській в’язниці. Він назвав Савченко «пособницею терористів», яка підірвала віру багатьох людей, які допомагали їй боротися за звільнення.

При цьому українські журналісти відзначають, що Надія Савченко не віддає собі звіт у тому, що власними заявами продовжує знищувати свій рейтинг і політичне майбутнє.

За останній тиждень вона перетворилася з національного героя в зрадника країни. При цьому політологи і експерти відзначають нездатність депутата тверезо оцінити ситуацію і переглянути свою скандальну позицію по ключовому для України питанні взаємодії з представниками окупованих територій Донбасу.

Як повідомлялося, дещо раніше Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Грудня 2016 19:54
Кому цікава ця дурепа?Кому цікаво що вона каже? Хіба матері, що виривала кусок землі і сестрі,що піариться як може.
лікар до Анонім Показати IP 18 Грудня 2016 10:44
Окопний клімакс, маразм останньої стадії
Олег Показати IP 18 Грудня 2016 01:08
Заберіть її в дурдом! І ніколи не показуйте це хворе на голову створіння що ганьбить Україну.
вітя Показати IP 18 Грудня 2016 02:24
по-моєму, на скільки є моя пам'ять, коли Надію взяли в полон, то такого пекла в АТО ще не було, яке почалося згодом, тому вона не може знати всіх тонкощів та реалій. Підтримую командирів, які дали критику її діям та висловлюванням. Коротше кажучи, необразовене теля ота Надія. Тепер нехай баба Юля розбирається з своїм номером 1, своєї партії. Дві **** бісяться від клімаксу))).
укр Показати IP 18 Грудня 2016 10:40
На сьогодні Савченко і Медведчук українські лідери ФСБ по дебелізму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus