USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко виключили з комітету з нацбезпеки

19 Січня 2017 09:56
Таке рішення прийняли з метою не допустити подальшого розголошення інформації, яка відноситься до державної таємниці.

Комітет Верховної ради з питань національної безпеки виключив зі свого складу нардепа Надію Савченко, інформує Кореспондент.

Депутат опинилася в центрі скандалу після того, як опублікувала списки полонених всупереч СБУ, а також після зустрічі в Мінську з лідерами сепаратистів.

Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко провела в столиці Білорусі Мінську таємні переговори з ватажками ДНР і ЛНР. Зустріч організувала Федеральна служба безпеки РФ за сприяння російського посольства в Білорусі.

Комітет пояснив, що прийняв таке рішення з метою не допустити подальшого розголошення інформації, яка відноситься до державної таємниці.

Своєю чергою, Савченко відмовилася вважати їх такими і заявила, що не порушувала українських законів і вміє зберігати державну таємницю.

Вона також пообіцяла і надалі відвідувати засідання комітету, незважаючи на виключення з його складу.

До слова, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони ухвалив рішення звернутися до Генпрокуратури з проханням дати оцінку щодо того, чи є в діях нардепа Надії Савченко порушення закону про боротьбу з тероризмом і ознаки державної зради.

Варто нагадати, нещодавно Савченко заявила про здачу Криму в обмін на Донбас.

Зауважимо, нардеп неодноразово була помічена у зв'язках з терористами. Не так давно журналіст Олексій Мацука повідомив, що, згідно з його інформацією, Савченко намагалася потрапити до Донецька "стежками" через Красногорівку для зустрічі із Захарченком. Натомість Савченко у відповідь спростувала його слова та заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО. Проте вже згодом нардеп підтвердила, що була на окупованих територіях та поспілкувалася зі своїми тюремниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Народна довіра Показати IP 19 Січня 2017 10:03
Перед початком ШОУ _НАДЮ В ПРЕЗИДЕНТИ !
Віктор Показати IP 19 Січня 2017 10:36
Тепер позбавити громадянства щоб не ганьбила тих хто загинув за це падло
Цукерман М. Показати IP 19 Січня 2017 11:17
Хто її включив до комітет Верховної ради з питань національної безпеки ...??? В неї досвіду ніякого , тільки одні емоції . Елементарні правила поведінки і етікету відсутні. З такими членами комітету Верховної ради з питань національної безпеки ми " далеко " зайдемо ....
Анонім до Цукерман М. Показати IP 19 Січня 2017 13:05
а решта там не набагато кращі
123 Показати IP 19 Січня 2017 11:28
А как же наде- волю? А Путина воевать за нашу надю? Все.наигрались?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus