USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сепаратисти хочуть рекламуватися у волинських ЗМІ

14 Серпня 2014 19:15
Політичні сили, які підтримують Путіна, намагаються розмістити рекламу у волинських газетах.

Про це йшлося під час інтерактивного прес-клубу на тему «Коли Вітчизна в небезпеці, війську має допомагати кожний?», що відбувся 14 серпня у Луцьку.

Головний редактор газети «Волинь-нова» Олександр Згоранець розповів, що нещодавно до нього звернулися із проханням розмістити політичну рекламу в газеті. У тексті статті, з його слів, у кожному абзаці згадувався Володимир Путін.

«Хотілося б, щоб служба безпеки звертала увагу на те, які у нас політичні сили та яку вони пропонують продукцію», - зауважив Олександр Згоранець.

Також він просив працівників СБУ звернути увагу на газету «Комсомольская правда в Украине. Западноукраинский выпуск».

Представник СБУ Олександр Радчук повідомив, що наразі законодавство йде позаду процесів, які відбуваються в державі, тому реагувати на політичну рекламу із сепаратистськими проявами у правовому полі поки складно. З його слів, адекватно реагувати на подібні явища можна буде після прийняття змін у законодавстві. Щодо газети «Комсомольская правда в Украине. Западноукраинский выпуск», він пообіцяв дати правову оцінку її діяльності. З його слів, у тому регіоні, де газета випускається, працівники СБУ звернуть на це увагу та відповідно реагуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 19:20
Ну давайте еще газеты запрещать, у нас же демократия, свобода слова и мысли
босяк до Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 19:42
коментар було видалено
Андрей Воронов до босяк Показати IP 14 Серпня 2014 19:51
Вот скажи, ты дурак или как, я тебя оскорблял, угрожал, плохо о тебе высказывался? Зачем переходить на личности в обсуждении данного вопроса? Или ты настолько туп что понимаешь только язык силы, и тебя нужно долго бить, что бы в твою пустую голову вбились понятия о морали поведения и культуре?
Сенько до Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 20:19
коментар було видалено
босяк до Андрей Воронов Показати IP 15 Серпня 2014 06:11
ти по чеченчкі панимаешь коли тебе рачком поставлять
що це таке? до босяк Показати IP 14 Серпня 2014 20:13
нема ума - вважай біда
Яся до Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 20:18
А газети ніхто не збирається забороняти. Просто рекомендують звернути увагу. Зрештою нам вистачає дезінформації і негативу від коментаторів подібних вам.
Андрей Воронов до Яся Показати IP 14 Серпня 2014 20:21
А у нас все так позитивно в країні? Чи ми жевемо по принципу: «Роблю вигляд, що цього не бачу — значить цього і не існує» Навчіться вже, нарешті, брати інформацію зі всіх джерел разом і проводити аналіз, а не перетворюватися на зомбі перед ТВ
Яся до Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 20:46
Краще пишіть російською, нею ви пишете грамотніше. Тепер щодо вашої відповіді. Саме тому, що маю звичку читати різні джерела і не тільки українською, а також аналізую прочитане, порівнюю із реальністю і історією (справжньою, а не написаною під диктовку декого) . То можу вам сказати, що ви маєте свою точку зору, і це правильно. І не потрібно її комусь вдовбувати, доказувати. Якщо ви праві - час покаже. Але постійно провокувати і нав'язувати всою думку вас ніхто не просить. А ви це робите часто і не завжди чемно.
Андрей Воронов до Яся Показати IP 14 Серпня 2014 20:54
Ой да ладно, в мене була 5-ка з української мови :) Я не вбиваю свою думку, а захищаю її, і то, починаю робити це тільки тоді, коли хтось починає бити себе п'ятою в груди і кричати про якогось Славу
петро до Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 21:04
Макс,звали. Ти ідь до свого пупутькіна і не гванди тут. Ми самі розберемось,яку газету за...,а яку ві.... Не твого .... діло.
Андрей Воронов до петро Показати IP 14 Серпня 2014 21:06
Ну враховуючи, що я лучанин, розбиратись будемо разом і на місці. Ви вже розібралися, точніше наскакалися
босяк до Андрей Воронов Показати IP 15 Серпня 2014 06:12
піди до сортира і там читай свою газету мацкаль недобитий
Андрей Воронов до босяк Показати IP 15 Серпня 2014 10:34
ти явно хочеш, що б ми з тобою зустрілися
Анонім до Андрей Воронов Показати IP 14 Серпня 2014 21:53
ну давайте ще всі дружно подякуємо пупкіну, за те що Крим у нас забрав і зараз завдяки його псам на сході нашої країни гинуть мирні люди і патріоти - ми ж такі добрі і все вибачаємо усім.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 10:29
ДЕ В МАТЕРІАЛІ ЗГАДКА ЗА ПУТЛЕРА???? ЗГОРАНЕЦЬ НАБРЕХАВ А ТИ ЙОГО ПЛІТКИ РОЗНОСИШ ПО СВІТУ????
my_gift до Андрей Воронов Показати IP 15 Серпня 2014 09:55
Якщо матеріали друкованого видання загрожують державі та/або громадянам держави, на території котрої це видання виходить-ТАК, ЗАБОРОНЯТИ. Інстинкт самозбереження.
Анонім до my_gift Показати IP 15 Серпня 2014 10:27
ПОгоджуюсь коли це були б справді матеріали що загрожують державі... але ти почитай той матеріал що мали пускати в друк.... це не загроза державі це загроза певній .політичній силі ймення якій БЮТ
віра Показати IP 14 Серпня 2014 19:28
Повна відповідальність має покладатися на ЗМІ, які розміщують пропаганду, а не шукати винних у сьомому коліні (хто ж то винний, що ми це оприлюднили?!). Чи ЗМІ такі БЕЗХРЕБЕТНІ, що самі не можуть розібратися, ЩО ДОБРЕ, А ЩО ПОГАНО для України?
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 20:27
Газета Волинь Нова це газета в якій працюють не журналісти а політики тому щось говорити про їх позицію як журналістів марно... вони продали себе політичній доцільності.. + їх співзасновник вказує на позицію і думку тих хто там працює.... ЦЕНЗУРУ ГЕТЬ?
Андрей Воронов до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 20:34
Не можу не погодитись, останнім часом її неможливо брати в руки, смердить проплаченими статтями. (виписую більше 10 років, скоро не буду)
Анонім до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 21:56
є ряд чинників, які схиляють шальку терезів не на користь зрілої, чесної позиції журналіста, а в ширшому плані – нена користь високопрофесійної, високопорядної і правдивої журналістики, а в бік ремісництва, дволикості і пристосуванства. На перше місце серед цих чинників я поставив би падіння моралі в нашому суспільстві. Ми з вами бачимо, як викривляються людські стосунки, а також стосунки між владою і громадянами, девальвуються високі моральні цінності та ідеали. Домінуючими факторами, мало не доблестю, стають войовниче хамство і вседозволеність, культ сили – фізичноїі грошової. Ці засади, ці правила гри вільно чи невільно переносяться і на засоби масової інформації». За півтора роки перебування Згоранця О.О. на посаді головного редактора «Волині-нової» відмовилися від співпраці з газетою член Вищої ради юстиції, колишній віце-президент Спілки адвокатів України Сергій Сафулько, польський публіцист і журналіст, ініціатор багатьох благочинних українсько-польських проектів Анджей Вавринюк, змушені були залишити редакцію неординарні професіонали – відомий в Україні письменник і публіцист Володимир Лис, журналісти Раїса Козачук
ПУБЛІКАЦІЯ ЗА ЯКУ ЙД Показати IP 14 Серпня 2014 20:42
Ось про цю публікацію говорив пан редактор... Почитайте і знайдіть згадки до або за ХУтлера... Думаю просто в панів журналістів вже працює цензура, що пускати а що ні.... Сергій Ларін: Ми маємо зупинити війну, щоб наші діти повернулися додому Чинна влада не використовує всіх можливостей, аби зупинити війну, а генерали, які нині з кабінетів керують антитерористичною операцією, своїми гучними заявами кидають вояків на вірну смерть. Саме так лідер Партії розвитку України Сергій Ларін оцінює сьогоднішню ситуацію у державі. Каже, як усі нормальні люди,він не може не засуджувати дії Росії щодо України, але переконаний, що встановлення миру на сході має відбуватися не такими жертвами. «Сотні людей – як солдатів, так і мирного населення, гинуть внаслідок бойових дій. Сьогодні генерали, які сидять у кабінетах і дають накази, своїми гучними заявами фактично кидають наших хлопців на вірну смерть. Вони обіцяють зробити те, що без значних втрат зробити не можливо. Зворотна інформація подається викривлено, часто навіть свідомо. Дані про реальну кількість жертв замовчуються, а це ще більше ускладнює ситуацію довкола АТО. І кому від цього легше? Складається враження, що військові чини виконують завдання піарщиків, а не займаються своїми справами – фахово і відповідально готувати операції», - наголосив Сергій Ларін. Також він звернув увагу на те, що до армії сьогодні викликають українців, які не мають відповідної підготовки. «Ви подивіться, кого сьогодні забирають воювати: це діти, це ті, хто не має фахової підготовки. А потім по всій Україні щодня рідним бійців приходять похоронки. Мобілізація має бути добровільною, а до участі у військових операціях мають залучатися професіонали. Влада ж повинна робити акцент не на живій силі, а на якості тих самих військових операцій», - упевнений політик. «Я вважаю, ми маємо докласти всіх зусиль, щоб зупинити війну, щоб наші діти повернулися додому. Ми не повинні платити життями наших хлопців за політичні амбіції керівництва держави і за поспіхом підготовлені спецоперації», - додав він. За словами Сергія Ларіна, сьогодні перші особи держави не використовують всіх можливостей, щоб зупинити війну. «Якщо війну перетворили на спосіб приховати системну корупцію, бездарне управління економікою і намагання на ура-патріотичній хвилі здобути перемогу на виборах, то ми не збираємося цьому сприяти. Ми за інші методи врегулювання конфлікту. І ключовий – це діалог. Лише в діалозі я бачу єдиний правильний вихід із кризи. Ще раз наголошую: Партія розвитку України категорично проти війни, внаслідок якої сотні сімей втратили близьких, залишилися без засобів для існування», - зазначив голова виконкому Партії розвитку. Також він наголосив, що на сьогоднішній день в Україні, на жаль, вітаються не конструктивні думки політика, не те, що може допомогти владнати кризу, а те, щоб усім сподобатися, тобто піар. «Особисто я проти цього. Я готовий до різних нападок як на мою адресу, так і на адресу нашої політичної сили. Та не зважаючи на дискредитацію, я і надалі відкрито озвучуватиму те, що думаю. Сьогодні склалась парадоксальна ситуація: той, хто витупає за мир, опиняється під тиском, а ті, хто закликають до війни і кровопролиття, стають інформаційними героями, хоча наші батьки і діди завжди говорили про мирне небо», - відзначив Сергій Ларін. На його думку, нинішня влада веде себе так само, як і минула. «Вона не дослуховується і не веде діалог з іншою частиною України, як минула не захотіла почути справедливі вимоги людей на Майдані. І це дуже прикро», - підкреслив політик. Сергій Ларін наголосив: сьогодні настав той час, коли український народ оцінює політиків не за гучними словами, а по конкретних справах. У цьому контексті Партія розвитку, зокрема, узяла на себе відповідальність забезпечити гуманітарною допомогою жителів Донецької та Луганської областей, які мешкають у населених пунктах, звільнених від терористів. «Аби допомогти людям на сході, ми започаткували соціальний проект «Діти неоголошеної війни». Я щиро вдячний усім, хто долучився до нього. Ми разом зробили надзвичайно важливу і добру справу. Завдяки цій підтримці тисячі дітей та їхніх батьків, які залишилися в зоні антитерористичної операції, отримали продукти харчування, сім’ям переселенців із дітьми наші волонтери доставляють адресу допомогу, а деякі партійні організації допомагають відновлювати зруйновані соціальні об’єкти у містах із зони АТО. Ми активно допомагаємо і дітям солдатів, що загинули. Повірте, їх торкнулася страшна реальність, вони потребують підтримки. Кинути цих людей напризволяще було б злочином», - підсумував Сергій Ларін.
Анонім до ПУБЛІКАЦІЯ ЗА ЯКУ ЙД Показати IP 14 Серпня 2014 21:12
Редактор Блінової В.М - БЮТ, Пирожик - Свобода, Леся Бондарук і.т.д ЩО РОБЛЯТЬ ПОЛІТИКИ В ЖУРНАЛІСТИЦІ? Назвіть це не Нова Волинь а Волинський Бют.....
Олександр до ПУБЛІКАЦІЯ ЗА ЯКУ ЙД Показати IP 14 Серпня 2014 21:47
Сподіваємось на порядність головного редактора поважної газети який підтвердить, що саме ця публікація мала йти в друк (може мова йде про якусь іншу....) покаже де в тексті згадується путлер або є його підтримка або вибачиться за введення в оману читачів...
Анонім до ПУБЛІКАЦІЯ ЗА ЯКУ ЙД Показати IP 14 Серпня 2014 22:18
Колись військові цензори зафарбовували недозволені слова і вислови в листах з фронту – аби не можна було дізнатися про те, що насправді коїться на війні. Нинішня цензура прагне зафарбувати на чорно цілі галузі життя – і годі буде дізнатися, що ж насправді коїться у житті. І хіба то життя, коли навіть не знаєш, яке воно?
Маразм Показати IP 14 Серпня 2014 22:06
Що ж незабаром побачимо суд між Згоранцем та Ларіном в якому Згоранець буде доводити Ларіну що він не прав у тому, що виступає за швидше закінчення війни та допомогу дітям…..
Яка Показати IP 14 Серпня 2014 22:10
в біса партія розвитку ?! Звичайнісінькі регіоналівські недобитки. Ващучка уже там ?
Анонім до Яка Показати IP 14 Серпня 2014 22:15
тенпер прийнято називати РИг недобитками всіх хто не підходить під рамки "демократів" Народники -риги, Тигіпко-риг, ЛЯшко- проект риг. і навіть риги -риги :)))) а за кущами Вам чорт не видиться чи то білочка не скаче ;)?
босяк до Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 06:14
так запишися до кпу або ригів і відновлюй-янукович тобі золотий батон дасть полизати
Анонім до босяк Показати IP 15 Серпня 2014 08:57
Ти певно з його золотого унітаза пишеш???? Запах такий....
Гаврило Показати IP 14 Серпня 2014 23:15
Коли в колективі (тим паче - в творчому), з’являється такий "професіонал" або інше незамінне чудо, яке відчуло себе в пір’ї, поняття професіоналізму стає, як намилений вуж. Бунтівний самовпевнений редактор і шукач бурі знайшов її і вірить в свою правоту не менше, ніж отрок Варфоломій в Царство Небесне. Просто немає кому зупинити: немає газети, немає колективу, немає журналістської організації, немає в області влади. В реквіємі про морально збанкрутілу газетку і збанкрутілих людей - слова збанкрутілих бютівців, а виконання - Згоранця. Коли немає явних досягнень в «професійній» діяльності, імітується бурхлива діяльність і інших сферах...
ДУМКА В ГОЛОС Показати IP 15 Серпня 2014 07:10
Газета "ВОЛИНЬ" колись була справді суспільно-політичною і висвітлювала всі протилежні погляди,як в політиці, так і у житті краю.Засновники ,перш за все облрада в особі Бют і Свободи,зробили її газетьонкою-своїм боєвим,окопним листком.Я відмовився від підписки цієї ручної газетки,яка підписувалась і підписується під примусом,бюджетниками і держустановами.От де береться тираж про який хвалиться редактор.... а якби Шумський і ще декілька спонсорів не давали для лотарей цукор і муку,телятко і велосипед-то і не було б чергового розводу селян.Зверніть увагу,журналісти газети беруть читача не фаховими матеріалами,а редактор-лотареями.ГАНЬБА ТАКІЙ ГАЗЕТІ.А про заборону таких матеріалів, я скажу:"Хоче Згоранець горіти у війні,йди воюй,стріляй,вбивай,а я підримую позицію миру і про цю позицію повинні знати читачі газети.Це не твоя газета Згоранець,а людей.яструбів війни переможуть мирні голуби-бо їх більше!!!!!!!
гість Показати IP 15 Серпня 2014 07:24
цікаво, якою була б реакція расєйських тролів, якби Україна хотіла розмістити свою рекламу в расєйських ЗМІ:))) Треба буде спробувати, але впевнений, що парашка на дозволить, а якщо і дозволить, то інформацію переверне з ніг на голову.
Анонім до гість Показати IP 15 Серпня 2014 08:48
Троле покажи ДЕ ТАММ РАСЕЯ ТА ПУТЛЕР??? Якщо бютівці блокують неугодну ним політ силу то це звичайно зручно списувати на путлера тта війну....
Джулія Показати IP 15 Серпня 2014 09:57
Львівський "Експрес"-єдине гідне поваги і довіри видання (з україномовних).
Тролям Показати IP 15 Серпня 2014 10:12
У вас погано з балансом мізків і лайна в голові=)))
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 11:01
Згоранець хотів зробити сенсацію а зробив з себе посміховище....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus