USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шабаш і клоунада», - депутат про затягування сесії міськради

28 Лютого 2018 21:58
Численні перерви від представників фракцій «Свобода», «Солідарність», «Народний контроль» та «Самопоміч», штовханина, гучна музика та флешмоб «зустрінемо разом весну»: не робити «шабаш і дискотеки» закликав колег депутат Олександр Козлюк.

Лише незначну частину питань порядку денного встигли розглянути депутати з 10.00 до 21.40 під час засідання сесії 28 лютого. Це було викликане тим, що представники чотирьох фракцій систематично затягували сесію, просячи оголосити двадцятихвилинні перерви під час розгляду кожного питання. Таким чином, розгляд кожного питання з порядку денного зайняв приблизно годину.

Про те, що йому «накипіло», розповів депутат Олександр Козлюк.


«Колеги, що ви хочете собі довести? Не треба робити шабаш і дискотеки. Близько 20 керівників чекають в коридорі, вони мають доповісти. Їх чекають родини. Давайте попрацюємо ще дві години і закінчимо сесію. В мене немає стільки часу, як у Вас, Павло, я ходжу на роботу на відміну від Вас і працюю», - звернувся він до ініціатора зриву сесії Павла Данильчука.

Попри це, керівники згаданих чотирьох фракцій продовжували просити перерву під час розгляду кожного питання.

Те, що особи, які затягують сесію, влаштовують у міськраді цирк і тішаться своєю цирковою роллю, зауважив в. о. міського голови Григорій Пустовіт.

«Тарас Шляхтич просить перерву на 20 хвилин і оголошує флешмоб «зустрінемо разом весну», - пожартував Пустовіт після того, як голова фракції «Самопоміч» попросив оголосити чергову перерву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Колишній Показати IP 28 Лютого 2018 22:08
Наяву очевидний маразм української виборчої системи за партійними списками. Сумно...Але маємо те, що маємо....
Микола Показати IP 1 Березня 2018 08:59
І день іде, і ніч іде. І голову схопивши в руки, Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки! (Т.Г. Шевченко 1860 рік)
Іван Франко Показати IP 1 Березня 2018 09:01
Народе мій, замучений, розбитий, Мов паралітик той на роздорожжу, Людським презирством, ніби струпом, вкритий! Твоїм будущим душу я тривожу, Від сорому яких нащадків пізних Палитиме, заснути я не можу. Невже тобі на таблицях залізних Записано в сусідів бути гноєм, Тяглом у поїздах їх бистроїздних? Невже повік уділом буде твоїм Укрита злість, облудлива покірність Усякому, хто зрадою й розбоєм Тебе скував і заприсяг на вірність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus