USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутат жбурнув документами в секретаря Луцької міськради

28 Лютого 2018 12:03
Чергову перерву на 20 хвилин оголосили під час засідання сесії міськради 28 лютого після того, як депутати все ж не виключили з порядку денного два земельні питання: голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук агресивно жбурнув документами в секретаря міськради Григорія Пустовіта.

Попри те, що зняти два земельних питання щодо ділянок на вулицях Вороніхіна та Рівненській з порядку денного депутатам не вдалося, Павло Данильчук все ж стверджує, що у залі немає порозуміння і ніхто не хоче слухати один одного. Також депутат наполягав на тому, щоб зняти питання, що викликали суспільний резонанс. Після того, як чергове голосування було безрезультатним, він агресивно попрямував до президії, де жбурнув документами у в. о. міського голови.


«Що ти робиш? Читай регламент!» - лютував депутат.


До зали засідань увійшли працівники патрульної поліції , а Григорій Пустовіт зауважив, що потрібно поводитися достойно, не розпускаючи рук та не залякуючи колег.


Відтак, голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік попросив оголосити двадцятихвилинну перерву від фракції. Своєю чергою, Тарас Шляхтич від фракції "Самопоміч" також попросив про перерву.

На це Григорій Пустовіт зауважив: «Замість того, щоб розглядати питання, ви знову вносите перерву. Це несерйозно і вказує на те, наскільки вам насправді цікаві інтереси громади».

Отже, чергова перерва триватиме до 12.27.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
лучани Показати IP 28 Лютого 2018 12:12
До влади прийшли і показують себе вище всіх. Вже зовсім всі цінності втратили .
777 до лучани Показати IP 28 Лютого 2018 13:16
Просто не вистачає вітамінів на кінець зими, тому починається психоз у Павличка. Лучани виж самі поставили цього телепня, а тепер робіть висновки...
Ого Показати IP 28 Лютого 2018 12:14
ВУсенко так кричить і руку тягне. Краще б щось робили для лучан позитивне, проблемами лучан цікавились а не до влади всі і аби в крісло "вмоститись" і вести себе як пуп землі.
Лаврін Показати IP 28 Лютого 2018 12:36
То людям теж так кидатись на Вусенко Данильчука,якщо вон щось роблять не те що треба, або нам не подобається? Данильчук запам"ятався як людей-посадовців колишніх біля Лесі Українки "катував", не захищаю тих людей, але ж людина будь-яка не пвинна так себе вести, тим більше сам він нічого ніде не досягнув а тільки в владу по закінченню навчання вліз. А Вусенко так кричить, ну напевне жінці так себе поводити і принижувати гідність людей, як вона колись Пустовіта назвала -дід старий (хоча мубть батьки , можливо дідусь чи бабучя теж є або будуть, якщо слів невистачає розумних, то чи треба так кричати і принижувати людську гідність депутату міської ради). Було б доречно, щоб був такий Закон,який позбавляє депутата бути депутатом, за його поведінку агресивну
Інвестор Показати IP 28 Лютого 2018 13:24
Так все ж правильно. Данильчук відпрацьовує замовлення свого царя, вусенко свого.....
Людмила Показати IP 28 Лютого 2018 13:30
Цирк поїхав, клоуни залишились.
Ольга Показати IP 28 Лютого 2018 13:39
Нехай вусенко замість крику пояснить за які заслуги перед лучанами придбала авто Ауді А7 чорного кольору.
Народна довіра Показати IP 28 Лютого 2018 13:46
Можливо лучани нарешті зрозуміють що таке Самопоміч Народний Контроль та Фронт !
Вася Показати IP 28 Лютого 2018 14:04
не проплатили ДанильчукамРижковимНіколайчукам за земельні ділянки от і тримають "марку" злидні
лучанин Показати IP 28 Лютого 2018 14:07
може вже пора спитати в ПАШІ де дівся бронзовий Ленін з Маневич - вже пора комусь відповідати
Шоу для бидла Показати IP 28 Лютого 2018 14:28
Парасюк - далеко, а у Луцьку треба замутити власне, волинське шоу. Жбурляти документи, бити морду - це дуже стильно та революцiйно. Можна ще з вилами прийти в зал. Можна й з автоматом, як Музичко. Головне - щоб про тебе одразу написали в новинах, показали вiдеорепортаж. А то скромнiсть - це прямий шлях до забуття. Тому, щим якомога скандальний пiар - тим вищий резонанс. Можна ще й покришки палити прямо посеред залу - це теж покажуть по телебаченню, а значить - раз Данильчука показують, значить, цей простий хлоп з Млинова досягнув нову "розрутку", якомога бiльше волинян почуло про нього, а знаменитим ох як хочеться стати! Бо ж як це так, Гузь у Верховну Раду потрапив а Данильчука образили...
Петро Показати IP 28 Лютого 2018 14:45
Деребан між двома групірованнями....хто більше урве.... противно за вибранців....
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2018 16:20
Данильчук там де гроші.
! Показати IP 28 Лютого 2018 16:27
Фу слабаки ! Вони навіть битися не вміють !
А Данильчук Показати IP 28 Лютого 2018 18:18
Атошний з якої небуть військової частини чи ні.?
ввв Показати IP 28 Лютого 2018 18:35
Я би не став так гостро критикувати майбутню владу. Народ, Ви просто не розумієте ,тільки патріоти на кшталт данильчуків та різних там самопомічів ,прибютів покращать наше життя в майбутньому.Ви бачите майбутніх ДЕРЖАВНИКІВ проєвропейського спрямування, з чистими ,безкорисними патріотичними принципами.Вони піднімуть ДОБРОБУТ , правда не думаю , що наш , а ось свій так точно.Останню крихту з рота голодного українця цинічно вирвуть !!! Г А Н Ь Б А ПРОВОКАТОРАМ !!! Кацапи вже на повну крутять цю "сенсацію" , що про нас світова спільнота подумає ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus