USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Штурмом міліції в Горлівці керував підполковник РФ

14 Квітня 2014 15:05
Захопленням міліції у Горлівці керував підполковник російської армії. Саме так він представився міліціонерам, які перейшли на сторону сепаратистів, написав у своєму блозі на Українській правді Олексій Гончаренко.

На відео видно, як чоловік у камуфляжі, який пізніше виступав перед людьми поряд із будівлею міліції і керував натовпом, предствився підполковником російської армії. Крім того, зі слів Гончаренка, цей чоловік повідомив, що він з Сімферополя і пред'явив російський паспорт.

Саме він представив "нового начальника" міліціонерам Олександра Шульженка.

Сьогодні з ранку був штурм будівлі, де знаходиться міськвідділ міліції. Сепаратисти з боєм взяли приміщення, яке обороняли жителі Горлівки.

Терористи захопили в заручники заступника начальника міліції Горлівки Германа Приступу. Його закували у наручники та везуть у Донецьк у захоплену будівлю Донецької обласної державної адміністрації. Як стало відомо пізніше, сепаратисти відпустили Приступу і він перебуває зараз в безпечному місці, передає портал "Новости Донбасса".

Крім того, сепаратисти побили начальника горлівської міліції Андрія Крищенка - у нього серйозна травма голови.

Раніше повідомлялося, що під час захоплення будівлі сепаратисти встановили прапор Росії над будівлею, проте начальник міськвідділу міліції Андрій Крищенко зняв і розірвав прапор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 15:17
Мамка меня только что Вовка изнасиловал !!! ай яй Яй : Ну охальник я ему сечас покажу ; А ті доченька хоть упираль : Да конечно руками в забор :! А тепер по украінськи хто нерозуміе що сталося: біле біде із косою взпмін за голоси на сході Украіни продали квоти силових структур князькам із донецька-горловки -кривого-рогу- одессі-мелітополя самі почитайте що це кадри які вже були по 8-10 років на пенсіі і всі завязані із опг Люкс : ситуація вже вишла із підконтролю в чому активно помогав білому біде юридивий юрась-шкода хлопців небесной сотні не за цих курв-в вони відали свое життя-таке саме і на заході Украіни : думайте головою і готуйтесь до гіршого
ла-ла-ла... до лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 22:48
Щось ти літери плутаєш. Тобі платять за зміст чи за кількість знаків? Трішки ясніше висловлюйся, інам тебе тролити лекше буде.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Квітня 2014 17:27
в тебе каша в голові. не плутай причину і наслідки. причина ситуації на сході - масове переселення на схід рускоязічного насєлєнія в 30-х роках, при чому в основному люмпена.
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 18:47
раджу самому на кашу на лягати замість мяса -тоді згадаеш як починаючи із 39 на західні області укріни назнчили на всі керівні росін чи російско-мовних від-райкомів-міліціі-сбу-одкомім-директорів-заводів-шкіл вішів і тп:-трошки треба думати про причини головою а не срак-ю
НЕЛУЧАНИН до лпдмуа а простише и Показати IP 14 Квітня 2014 20:35
так хто призначав ? ті самі маацковські камуняки !!!!!! мізки включи !!!!!!!! сьогодні в донецьку і луганську силові структури практичні всі кормляться з рук правої руки бандюковича - ахметова, а також володаря підпільних копанок єфремова. . от тобі і каша з мясом
лпдмуа а простише и до НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Квітня 2014 20:54
нелучанин я про ті призначення і говорью-чому ми сперечаемось ? де ти бачиш такі розбіжності хіба в тому що ти молодий а я вже трохи пожив і добре небачу
Бульба Показати IP 14 Квітня 2014 19:06
Сегодня, 14.04.2014 при штурме ГУ МВС Украины в Горловке, воспользовавшись неразберихой, роль руководителя ополчения на себя взял завербованный Киевом провокатор (см. фото №1, видео №2,3), который представился подполковником российской армии, позируя перед камерой. http://putnik1.livejournal.com/3033566.html#cutid1
НЕЛУЧАНИН до Бульба Показати IP 14 Квітня 2014 20:41
Алєксей Гончаренко і кацапський підполковник - ДВІ ЗОВСІМ ІНШІ ЛЮДИНИ !!!!!!!! тобі що, повилазило ?!!!!!!!!
Горловка Показати IP 14 Квітня 2014 19:16
Не было некаких русских! Все врут!
Анонім до Горловка Показати IP 14 Квітня 2014 19:25
вже і горлівка тут, а чи не завелика для нас честь.брехуни не бачать меж
НЕЛУЧАНИН до Горловка Показати IP 14 Квітня 2014 20:42
марш в шахту і не гавкай !!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus