USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні – перше засідання Ради нового скликання

27 Листопада 2014 08:30
Сьогодні, 27 листопада, о десятій ранку розпочнеться урочисте відкриття новообраної Верховної Ради України. Після присяги народні депутати мають визначитися з головою парламенту, - інформує ТСН.

ЗМІ повідомляють, ніби крісло спікера має дістатися нинішньому віце-прем'єр-міністру і новообраному нардепу від "Блока Петра Порошенка" Володимиру Гройсману.

Водночас буде офіційно оголошено про створення коаліції, куди увійдуть п'ять партій - "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Самопоміч", Радикальна партія Олега Ляшка та "Батьківщина".

Також президент Петро Порошенко має внести на розгляд парламентарів кандидатуру нового прем'єр-міністра. Прогнозовано ним знову повинен стати Арсеній Яценюк.

А тим часом під стінами Ради сьогодні очікують можливих провокацій та бійок - раніше активісти обіцяли не пустити в парламент переобраних нардепів, які голосували за диктаторські "закони 16 січня".

Нагадаємо, учора для нардепів-новачків провели генеральну репетицію і показували, як тицяти кнопки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus