USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стартували вибори нового секретаря Луцької міськради. ОНОВЛЕНО

26 Листопада 2015 10:43
Юлія Вусенко попросила депутатів підтримати її на посаді секретаря Луцької міськраді. Адже напередодні її кандидатуру на цю посаду запропонував обраний вдруге мер Луцька Микола Романюк.

За станом на 11:17 всі обранці луцької громади проголосували і лічильна комісія розпочала підрахунок.

Наразі обрана лічильна комісія у складі 7 осіб, а це – представники від кожної із партій, що пройшли на виборах до міської ради. Наразі вони зібрались в окремому кабінеті для вирішення організаційних питань.

Про це Юлія Вусенко повідомила під час власної промови на засіданні сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 листопада.

Нагадаємо, напередодні засідання сесії міськради Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Луцький міський голова Микола Романюк назвав кандидата, якого він пропонуватиме на посаду секретаря міської ради. А це - Юлія Вусенко, очільниця луцької «Самопомочі» та депутат міської ради.

«Я занадто хвилююсь для того, аби проголошувати промови. Але я мушу аргументувати свою позицію. Коли приймала рішення працювати на громаду, для мене ключовим фактором було те, що я не можу бути байдужою до соціальних проблем. Це, навпаки, збільшення відповідальності, а не привілеї. На жаль, не була озвучена моя біографія, аби кожен із вас міг зрозуміти, хто я. Але моя професійна діяльність завжди була пов’язана з правом і законом. Кожен запит, кожне звернення депутата - це те, чого чекає від нас громада. Я очікую від присутніх, що можливо хтось буде говорити про відсутність досвіду, недостатній рівень знань. Я вийшла до вас із регламентом Луцької міської ради, багато питань, прописаних в регламенті, ми маємо змінити спільно. Але я гарантую, що кожен депутат Луцької міської ради буде почуватися в рамках законності і діяти в рамках регламенту. І я прийму будь-яке рішення, прийняте сьогодні у міськраді», - зазначила депутат від партії «Самопоміч» Юлія Вусенко.

Отже, вона попросила колег підтримати її кандидатуру на посаду секретаря Луцької міської ради.

Натомість депутат від партії «Народний контроль» Павло Данильчук зауважив, що партія «Самопоміч» оголосила, що в опозиції до провладної «Солідарності» на всеукраїнському рівні. Таким чином, він поцікавився, як представниця від опозиції буде працювати пліч-о-пліч із Луцьким міським головою Миколою Романюком.
На це депутат Юлія Вусенко відповіла, що наразі, коли йдеться про секретаря, потрібно забути про партійну приналежність.

За станом на 10:20 у Луцькій міськраді обрали лічильну комісію, до складу якої увійшло по одному представнику від кожної партії. Зокрема, Микита Рабан від партії УКРОП, Наталія Бунда від БПП, Богдан Богонос від «Свободи», Тарас Шляхтич від «Самопомочі», Майя Шостак від «Батьківщини», Аркадій Соломатін – Радикальна партія та Анна Мовяк від «Народного контролю».

Такий склад лічильної комісії підтримало 38 обранців громади, двоє не голосувало.

Головою лічильної комісії у Луцькі міськраді обрали Богдана Богоноса. Заступник лічильної комісії – Анна Мовяк, секретар комісії - Наталія Бунда.

Після того, як голова комісії Богдан Богонос довів до відома обранців громади порядок таємного голосування, скриньку для бюлетенів урочисто опломбували.

Нагадаємо, новообрані депутати голосуватимуть наступним чином: отримавши бюлетень, вони заходитимуть у кабінку для таємного голосування. Після заповнення бюлетеня, а саме позначки «за» чи «проти», його опускатимуть у скриньку для голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дайте людях могорич Показати IP 26 Листопада 2015 11:03
Тільки так.
Олег Показати IP 26 Листопада 2015 11:31
тільки не вона, лисиця хитра
балакун Показати IP 26 Листопада 2015 11:31
"...Юлія Вусенко відповіла, що наразі, коли йдеться про секретаря, потрібно забути про партійну приналежність." І це тільки початок. Потім вона про все забуде, окрім власних інтересів(
Анонім до балакун Показати IP 26 Листопада 2015 12:36
А хто з них не такий самий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus