USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Синдром КНДР. Чому РФ так розлютили військові навчання України

5 Грудня 2016 11:27
Ракетні навчання біля Криму показали, що Кремль боїться зміцнення української армії -, вважає журналіст Віталій Портников у своєму блозі на "Еспресо.tv".

Журналіст вважає, що погрози Росії на українські ракетні навчання вкотре доводять, що успіх України перш за все залежить від сильної сучасної армії.

За словами Портникова, російська реакція пов'язана з "прагненням жити у міфологізованному світі, який існує в головах російського керівництва і ретельно вибудовується пропагандистським чудовиськом сусідньої країни".

"У Москві вважають за краще вірити, що Україна – це бідна жебрачка-родичка, у якої немає і не може бути армії. Армія може бути тільки у Росії. І коли в Києві попереджають про майбутні навчання – це викликає у Кремлі напад сказу. "Як це вони так сміють? Хто їм дозволив нам загрожувати?" – пише він.

Віталій Портников додав, що Росія змушена буде повернути Україні Крим та Донбас.

Не буде сильної армії – не буде ані реформ, ані кращого життя, ані України, – підкреслив Портников.

Нагадаємо, 1 грудня на півдні України над акваторією Чорного моря стартували українські навчання з ракетними стрільбами. Натомість раніше у РФ погрожували Україні ракетним ударом у відповідь на стрільби біля Криму. Тим часом, у відповідь Міноборони нашої держави заявило, що Україна є суверенною правовою державою і всі бойові навчання проходять в плановому порядку. 2 грудня Повітряні сили Збройних сил тимчасово відклали продовження навчальних повітряних ракетних стрільб на півдні країни і над Чорним морем через різке погіршення погоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Virji Показати IP 5 Грудня 2016 14:45
Ну не пишіть дурниць . Навчання проведено. Але після відповіді МО Росії,що при порушенні повітрянного простору Росії, буде адекватна відповідь. От тоді була зменшена територія пострілів. І як сказав Турчинов,навчання успішно проведено. Кльовий рекламний ролик получився для реклами російської зброї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus