USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трамп анонсував публікацію стенограми другої розмови із Зеленським

9 Листопада 2019 22:07
Президент США Дональд Трамп оголосив, що Білий дім у вівторок, 12 листопада, може оприлюднити стенограму другої розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

За словами президента США, вихід документа дуже важливий. Про це він заявив журналістам на Об'єднаній базі Ендрюс в Меріленді, повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

«Я надам вам другу стенограму, тому що у мене були дві телефонні розмови з президентом України», - повідомив Трамп.

Телефонна розмова з Зеленським стала приводом для початку процедури імпічменту Дональда Трампа. Однією з тем бесіди було розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, сина основного конкурента Трампа на майбутніх президентських виборах. Після публікації розмови спікер Палати представників Конгресу Ненсі Пелосі оголосила про рішення почати процедуру імпічменту.

25 вересня Білий Дім оприлюднив стенограму розмови Трампа та Зеленського.

Нещодавно ЗМІ оприлюднили ім'я інформатора, який спровокував «український» скандал навколо Трампа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus