USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп хоче у США ввести ID-картку виборця

27 Січня 2019 19:20
Президент США Дональд Трамп поскаржився на високий рівень фальсифікацій під час голосування на виборах та запропонував ввести спеціальне посвідчення виборця США.

Шахрайство з виборцями поширене по всій країні, написав президент США у своєму Twitter, передає 24 канал.

«У Техасі проголосували 58 тисяч людей, які не є громадянами, а 95 тисяч таких були зареєстровані для голосування. Ці цифри – лише вершина айсберга. По всій країні, особливо в Каліфорнії, широко поширені виборчі фальсифікації. Це потрібно зупинити. Необхідне ID виборця!», – написав Трамп.


Читати ще: Мертві душі Банкової: звідки взявся зайвий мільйон людей в реєстрі виборців

У коментарях до допису люди скаржаться, що це залякування та пропагування страху. Мовляв, Трамп хоче придушити голосування, так як «це єдиний спосіб, яким республіканці можуть перемогти у ці дні».

Як повідомлялося, за підрахунками аналітиків економіка США втратила майже 6 млрд доларів через шатдаун, який став найдовшим в історії країни. Ця цифра перевищує навіть суму в 5,7 млрд доларів, яку президент США Дональд Трамп вимагав виділити на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Через суперечки з даного питання і почався «шатдаун».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus